Ο τελευταίος μήνας του 2017 σε κάποιους έφερε χαρά αλλά σε κάποιους… πονοκέφαλο καθώς το «ταμείο» της τηλεθέασης έβγαλε τη… λυπητερή!

Δεν είναι τυχαίο που το δεύτερο μισό της σεζόν ξεκινά νωρίτερα από τις προηγούμενες σεζόν, με τους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς να ρίχνουν τις επόμενες ημέρες στη «μάχη» μεγάλα τους όπλα ελπίζοντας ότι ο καινούργιος χρόνος θα ξεκινήσει με έσοδα για το «ταμείο» της τηλεθέασης, μπας και δουν άνοδο και στα διαφημιστικά έσοδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις της Nielsen η πορεία των τηλεοπτικών σταθμών τον Δεκέμβριο στους πίνακες τηλεθέασης δεν είχε μεγάλες αλλαγές από αυτή του προηγούμενου μήνα, του Νοεμβρίου και έτσι δεν υπήρξαν σημαντικές διαφορές στην κατάταξη.

Έτσι στην κορυφή της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο βρέθηκε πάλι ο ΣΚΑΪ με δεύτερο τον ALPHA και τον ΑΝΤ1 να ακολουθεί, όπως είχε γίνει και τον Νοέμβριο. Οι αλλαγές παρατηρούνται στην κατάταξη του δυναμικού κοινού όπου το κανάλι της Κάντζας… εκθρόνισε από την κορυφή το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ ο σταθμός του Φαλήρου παρέμεινε στην τρίτη θέση.

Αναλυτικά λοιπόν στον παρακάτω πίνακα αναφέρεται η κατάταξη των τηλεοπτικών σταθμών τον Δεκέμβριο βάσει των μετρήσεων τηλεθέασης από τη Nielsen στο γενικό σύνολο αλλά και εντός παρένθεσης οι επιδόσεις τους τον Οκτώβριο, ενώ στη δεύτερη στήλη αναφέρονται οι επιδόσεις τους στο δυναμικό κοινό.

Όπως παρατηρείτε στον πίνακα μία ακόμα αλλαγή είναι και αυτή στην κατάταξη της 5ης θέσης με το EPSILON να «τρώει» στο γενικό σύνολο τη θέση από το MEGA που συνεχίζει όμως να αντιστέκεται αφού χωρίς καθόλου live πρόγραμμα κερδίζει ακόμα αρκετούς τηλεθεατές στο πρόγραμμά του και σημειώνοντας σημαντικές τηλεθεάσεις στο δυναμικό κοινό…!

 
www.tvnea.com

Facebook Comments