Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-4

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα η ΑΕΚ συνέτριψε με το εντυπωσιακό 4-1 τον Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο και μπήκε με το δεξί στον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκα, περνώντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον ΠΑΟΚ, εν αναμονή του αγώνα του Ολυμπιακού στη Λάρισα.

Σκόρερ της «Ένωσης» ο Μπακασέτας στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα, ο Χριστοδουλόπουλος στο 36΄ με πέναλτι, ο Αραούχο στο 45+1 με σουτ και ο Λόπες στο 61΄ με σουτ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 68΄ με πέναλτι του Μοράρ.

Διαιτητής:
Κίτρινες κάρτες: Μπεχαράνο, Μιχάι / Τσιγκρίνσκι, Κονέ
Κόκκινες κάρτες:-

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μύγας (69΄ Μαρινάκης), Λουίς Ρόσα (46΄ Κλέζιο), Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Ρόσα (60΄ Τσοκάνης), Ντίας, Μοράρ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Κονέ, Μπακασέτας (52΄ Μασούντ), Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (60΄ Λόπες), Αραούχο (71΄ Γιακουμάκης), Λιβάγια.

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0

Εξαιρετικός κατά διαστήματα ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με το εμφατικό 5-0 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκα, περνώντας προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σκόρερ των νικητών οι Μάτος στο 18΄, Κάμπος στο 48΄ και στο 59΄, Πρίγιοβιτς στο 57΄ και στο 89΄ με πέναλτι.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Κίτρινες κάρτες: Νιάσε, Μπελγκαζουανί
Κόκκινες κάρτες: Τσαμπούρης (2η κίτρινη)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (46΄ Τσίμιροτ), Πέλκας (77΄ Κουλούρης), Λημνιός (63΄ Μπίσεσβαρ), Κάμπος, Πρίγιοβιτς.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Φαβάρο, Ζαραδούκας (58΄ Μπελγκαζουανί), Ομπιόρα, Νιάσε (63΄ Μητρόπουλος), Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι.

Facebook Comments