Mε πολύ θερμά λόγια μίλησε η Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο συνεργάστηκε στην εκπομπή Late Night, που κόπηκε πρόωρα από τον Αντέννα.

«Τον αγαπώ πολύ, είναι πραγματικά καλό παιδί, είναι παρεξηγημένος», είπε στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου «ΕΔΩ», στον Σκάι, προσθέτοντας: «Και το λέω εγώ που έχω γράψει εναντίον του με δηλητήριο, όχι με μελάνι».

Η δημοσιογράφος σημείωσε ότι έχουν γραφτεί «τέρατα» για την εκπομπή, πράγματα που δε συνέβησαν ποτέ. «Υπάρχει κανιβαλισμός για τον Λιάγκα«, ανέφερε χαρακτηριστικά, «πράγμα που με στενοχωρεί και με θυμώνει». Συμφώνησε, βέβαια, ότι του αρέσει να προκαλεί αντιδράσεις, αλλά έως εκεί.

Ειδική αναφορά έγινε στη συνέντευξη με τη Χριστίνα Κολέτσα, η οποία δε μεταδόθηκε ποτέ, καθώς η τραγουδίστρια και παίκτρια του Nomads αποχώρησε θιγμένη -όπως είχει γραφτεί. «Ακούστηκαν τέρατα και για αυτό», είπε. «Ο Γιώργος έχει το βίντεο, θα μπορούσε να το μεταδόσει για να τα διαψεύσει όλα, αλλά δεν το έκανε. Τέτοιος άνθρωπος είναι».

Η κυρία Γραμμέλη χαρακτήρισε υποκριτικές τις ενστάσεις για τις πολύ προσωπικές ερωτήσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σε όσους έπαιρνε συνέντευξη.  «Αίφνης σκανδαλίστηκε η ελληνική τηλεόραση επειδή ρωτήθηκε ένας καλεσμένος για την ερωτική του ζωή. Μόνο αυτά τα κομμάτια προβλήθηκαν, όλα τα υπόλοιπα -που ήταν σημαντικά περισσότερα- αγνοήθηκαν γιατί δεν πούλαγαν. Στην Αμερική δεν έχουν πρόβλημα να τσαλακώσουν την εικόνα τους ονόματα όπως η Κάμερον Ντίαζ ή η Μπιγιονσέ«, κατέληξε.

Facebook Comments