«Πασχίζουμε για τη χώρα… » αυτά δήλωνε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε τηλεοπτική εκπομπή εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο το άγχος για τη σωτηρία της Ελλάδας.

Πριν λίγες ημέρες από το βήμα μιας αίθουσας τόνιζε σε μέλη του Κινήματος ότι «διαθέτω ανεξάντλητες δυνάμεις… » ως εκ τούτου εμμέσως πλην σαφώς σημείωνε ότι «θα αργήσετε να με δείτε εκτός αρχηγίας του κόμματος».

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν διάφορες ανακοινώσεις για την εκρηχτική άνοδο της περιουσίας του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Σχεδόν δεκαπλασιάστηκε σε 15 χρόνια, ενώ για κάποιες καταθέσεις 3 εκ ευρώ στο εξωτερικό, η χορηγία έγινε από τον πεθερό του, σύμφωναμ ε δηλώσεις του. Έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε για διαψεύσεις ή εξηγήσεις που οδήγησαν σε αυτόν τον πλούτο και έως τότε δε συνεχίζουμε τη σκέψη μας, μην ανασκαλίζοντας περισσότερο τα όσα είναι γραμμένα!

Το ερώτημα όμως που θα θέλαμε να απαντήσουμε –και εν ισχύει μόνο μόνο για τον Βενιζέλο φυσικά – είναι το εξής έχοντας ως δεδομένο ότι είμαστε η 80η πιο διεφθαρμένη χώρα σε σύνολο 177 κρατών:

Όλο αυτό το άγχος για τη σωτηρία της χώρας πηγάζει από πού; Από το πάθος για παραγωγή πολιτικής που θα οδηγήσει σε διεξόδους ή από μια αρρωστημένη μανία για υπέρμετρο πλουτισμό; Η έρευνά μας θα δώσει τις απαντήσεις.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι κάθε τι που μεταβιβάζεται από φίλους, πεθερούς, πεθερές ή οτιδήποτε σχετικό φαίνεται σε τραπεζικούς λογαριασμούς! Αν τα όσα δίνονται ως εξηγήσεις για το «πόθεν έσχες» του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ δεν ευσταθούν, τότε φοβόμαστε ότι ο φάκελλος Άκη θα ωχριά μπρος στον φάκελλο του Ευάγγελου…

Τι σκέφτεστε;

Facebook Comments