Αυστηρό ύφος χρησιμοποίησε σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος για τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαστε συνεργάτες, δεν θα μας λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε. Δεν μπορεί κάποιος να μας κάνει τον δάσκαλο και να μας λέει να κάτσουμε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κύριος Καμμένος υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ για ακόμη μια φορά ότι θα πει «όχι» στο όνομα Μακεδονία. «Αν έρθει το όνομα «Μακεδονία» τότε.. μαύρο από εμένα», ανέφερε.

Ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στις δηλώσεις βουλευτών και μελών των ΣΥΡΙΖΑ κατά των ΑΝΕΛ τόνισε: «Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Που θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες;».

Ο κ. Καμμένος συνέχισε λέγοντας: «μας κάνει κριτική ο Σκουρλέτης γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο ενώ εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα φύγει από την κυβέρνηση». Ο κ. Καμμένος επίσης επιτέθηκε προσωπικά και κατά του κ. Παπαδημούλη σημειώνοντας: « Ο κ. Παπαδημούλης προέβη σε πολιτικό χαφιεδισμό. Έβγαλε τους βουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο φωτογραφίες και τους έστειλε στους Ευρωπαίους.

Facebook Comments