ΑΕΚ – Λαμία – 2-0

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ η οποία μετά την ισοπαλία στη Λάρισα επικράτησε 2-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Super League και με 41 βαθμούς έπιασε -έστω και προσωρινά- στην πρώτη θέση της κατάταξης τον Ολυμπιακό (παίζει αύριο στην Τρίπολη με τον Αστέρα).

Σκόρερ της Ένωσης ο Χριστοδουλόπουλος στο 40΄ από κοντά από έξοχη συνεργασία του Μπακασέτα με τον Σιμόες και ο Λιβάγια στο 63΄ μετά από ασταθή απόκρουση του Πίτκα σε σουτ του Μπακασέτα. Ο τελευταίος είχε δοκάρι με σουτ στο 4΄ λεπτό. Η Λαμία παρέμεινε στη 12η θέση με 19 βαθμούς.

Κίτρινες: Βράνιες – Ομο, Αναστασόπουλος, Κουκόλης

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες (80΄ Αϊντάρεβιτς), Μοράν, Μπακασέτας, Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος (68΄ Κλωναρίδης), Λιβάγια (73΄ Γιακουμάκης).

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Μπουλούλης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Όμο, Αναστασόπουλος, Ορτέγκα (74΄ Λινάρδος), Ακόστα (57΄ Παντελίδης), Καραγιάννης, Τσούκαλος (62΄ Μπούτνικ).

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0-0

Χωρίς νικητή (0-0) έληξε η αναμέτρηση της Ριζούπολης μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναθηναϊκού για την 19η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League.

Ο δύο ομάδες που «καίγονταν» για βαθμούς, αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Στάικος του Παναθηναϊκού με 2η κίτρινη.

Κίτρινες κάρτες: Μπαρτολίνι, Τσουκαλάς, Χουάρες / Οικονόμου, Άλτμαν, Δώνης

Κόκκινες κάρτες: 90΄ Στάικος (2η κίτρινη)

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Απόλλων (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Κούρος (39΄ Χουάρες) , Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Αλμπάνης, Τσουκαλάς (62΄ Μενδρινός), Ελμπάζ, Ντεβέσα (76΄ Ανιέτε), Κονέ.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης, Άλτμαν (75΄ Στάικος), Λουντ, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης (80΄ Κουντουριώτης).

 

Facebook Comments