H υποψήφια των δημοκρατικών για την προεδρία στις εκλογές του 2016, Χίλαρι Κλίντον έκλεψε την παράσταση στην τελετή απονομής των βραβείων Γκράμι. Σε μια εμφάνιση – έκπληξη η κ. Κλίντον διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Φωτιά και Οργή» του Μάικλ Γουλφ, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων στις στις ΗΠΑ.

Σε ένα σατιρικό σκετς που είχε μαγνητοσκοπηθεί εκ των προτέρων, ο παρουσιαστής της τελετής Τζέιμς Κόρντεν είναι κριτής στις οντισιόν διαφόρων διασήμων, από τον Τζον Λέτζεντ ως τη Σερ και τον Σνουπ Ντογκ, που διαβάζουν αποσπάσματα του αμφιλεγόμενου βιβλίου για την πρώτη χρονιά του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία, υποτίθεται για να κερδίσουν ένα Γκράμι για την ερμηνεία γραπτού κειμένου.

Η Κλίντον διαβάζει σε αυτό το κλιπ ένα απόσπασμα του βιβλίου που αναφέρεται στις συνήθειες του Τραμπ ως προς το φαγητό. «Ένας λόγος που του αρέσει να τρώει στα Μακντόναλντς: κανείς δεν ξέρει ότι θα πάει εκεί και το φαγητό έχει προμαγειρευτεί με ασφαλή τρόπο», διαβάζει η υποψήφια των δημοκρατικών. Ο Κόρντεν κατόπιν την εξαίρει: «έχεις το Γκράμι στο τσεπάκι».

Facebook Comments