Με ένα πάρτι πολλών εκατομμυρίων ευρώ θα γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της η κόρη του Ριμπολόβλεφ, Κατερίνα, στο Σκορπιό.Προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, εστεμμένοι, ποδοσφαιριστές-μέλη της ομάδας του Μονακό και πολλοί άλλοι διάσημοι θα καταφθάσουν στο ιδιωτικό νησί, ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ώστε να μην μπορέσει τίποτα και κανείς να χαλάσει το πάρτι.

Για τις ανάγκες της διαμονής τους κατέπλευσε χθες στα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Seabourn Spirit, που μπορεί να φιλοξενήσει 208 ανθρώπους στις 104 σουίτες του και διαθέτει πισίνα, καζίνο, σπα. Κοντά του αγκυροβόλησαν όχι μόνο η θαλαμηγός του Ριμπολόβλεφ αλλά κι άλλα μεγάλα γιοτ.

Στο αεροδρόμιο του Ακτίου η κίνηση θυμίζει σαββατοκύριακο Αυγούστου, ενώ λέγεται πως 10 ιδιωτικά αεροσκάφη μετέφεραν χθες και σήμερα vip προσκεκλημένους.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που προκαλεί το πάρτι της χρονιάς είναι η ονοματολογία για τους «εκλεκτούς», από την οποία παρήλασαν καλλιτέχνες όπως η Μπιγιονσέ και η Λέιντι Γκάγκα, ενώ η φημολογία έφτασε μέχρι το Κρεμλίνο και τον ίδιο τον Βλαντίμιρ Πούτιν…

Αυτά ωστόσο δεν επιβεβαιώνονταν αλλά αντιθέτως διαψεύδονταν, μέχρι αργά χθες το βράδυ.

Ο Ρώσος βασιλιάς της ποτάσας έχει κάνει χρήση του δικαιώματος που του παρέχει ο νόμος ζητώντας τη συνδρομή των ελληνικών αρχών στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπενοικιάζοντας υπηρεσίες και καλύπτοντας το σχετικό κόστος.

Στον Σκορπιό έχουν καταφθάσει βατραχάνθρωποι του Λιμενικού που ελέγχουν τα παραπλέοντα σκάφη, ενώ μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης απαγορεύεται η προσέγγιση των ακτών σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.

Στην επιχείρηση «φρούριο» συμμετέχουν και άνδρες της αστυνομίας.

Για τις ανάγκες του πάρτι λέγεται πως έχουν τοποθετηθεί ειδικές εξέδρες με γιγαντοοθόνες, ηχητικά και φωτιστικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για θεματικά πάρτι και χάπενινγκ.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως το ντεκόρ περιλαμβάνει αυτοκίνητα αντίκες ακόμη και βαγόνια τρένων…

Η οικοδέσποινα επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους καλεσμένους της, ενώ ντόπιοι λένε πως 200 άτομα δούλεψαν για τις προετοιμασίες. Ορισμένες πληροφορίες ήθελαν τουρκική εταιρεία να εμπλέκεται στη διοργάνωση.

Αλλες πηγές διεύψευδαν κάτι τέτοιο και υποστήριζαν πως το μενού «θα έχει έντονο ελληνικό χρώμα», προσθέτοντας πως οι οικοδεσπότες προσπαθούν να καλύψουν όλα τα γούστα, επειδή οι καλεσμένοι προέρχονται από διάφορες χώρες.

Σε συνέντευξή της στο Paris Match, για τις ανάγκες της οποίας φωτογραφήθηκε με στυλ Τζάκι Ωνάση, η Εκατερίνα αποκάλυψε πως ζήτησε από τους φίλους της αντί για δώρα να δώσουν χρήματα στο ίδρυμά της προκειμένου να συνδράμουν σε έργα και δωρεές για την τοπική κοινωνία.

Οσο για τη βροχή που χθες έπεφτε καταρρακτωδώς: «Ολα έχουν προβλεφθεί» υποστήριζαν εμπλεκόμενοι.

Φήμες ήθελαν τον πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτο και την κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας, Σαρλότ Κασιράγκι, να είναι ανάμεσα στους καλεσμένους. Κάποιοι δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να βρεθεί στον Σκορπιό και η Αθηνά Ωνάση, ενώ άλλοι έκαναν λόγο ακόμη και για σεΐχηδες…

Το μόνο σίγουρο είναι πως η λίστα των προσκεκλημένων περιλαμβάνει ανθρώπους υψηλού κύρους από διάφορες χώρες, όπως Ρωσία, Μονακό, Κύπρο, Αμερική κ.ά.

Στο δρόμο για το Σκορπιό, κάποιοι καλεσμένοι έκαναν στάση με τα σκάφη τους, στους Αγίους Σαράντα…

Το πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα, και εκτός από φαγητό με έντονο τον ελληνικό χαρακτήρα θα προσφέρονται κοκτέιλς αλλά και άφθονη σαμπάνια.

Facebook Comments