Συνάντηση με τη βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, είχε σήμερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Η συνάντηση των δύο πραγματοποιήθηκε στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού, στην οδό Μουρούζη, διήρκεσε 40 λεπτά και συζήτησαν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο πάγος έλιωσε και μετά από δυο χρόνια οι δυο πολιτικοί συναντήθηκαν και συνομίλησαν ανοικτά και χωρίς ενδιάμεσους. Πριν από τη σημερινή συνάντηση, είχαν συνομιλήσει για τελευταία φορά λίγο μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012, χρονικό σημείο κατά το οποίο οι δυο τους συμφώνησαν να συμμαχήσουν ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης του Ιουνίου, οπότε και η ΝΔ επικράτησε.

Η Δημοκρατική Συμμαχία απέτυχε τον Μάιο του 2012 να συγκεντρώσει το 3% και να εισέλθει στη Βουλή. Τότε θεωρήθηκε ότι η στήριξη της κυρίας Μπακογιάννη ήταν αναγκαία για τη ΝΔ ώστε να σταλεί και στην κομματική και κοινωνική βάση της κεντροδεξιάς το μήνυμα της ενότητας της παράταξης.

«Έχουμε να μιλήσουμε δυο χρόνια» είπε πρόσφατα η κυρία Μπακογιάννη που ενδιαφέρεται για να οριστεί επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η κυρία Μπακογιάννη είχε απλά τυπικές σχέσεις με τον κ. Σαμαρά, αλλά το μεσημέρι της Παρασκευής επιχειρήθηκε να γυρίσει σελίδα…

Facebook Comments