H VitalAire Hellas (www.vitalaire.gr) – θυγατρική του Ομίλου Air Liquide Hellas, ειδικευμένη στον τομέα της φροντίδας υγείας στο σπίτι των ασθενών, οι οποίοι υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις, εγκαινίασε πρόσφατα  το καινούργιο της κατάστημα στην Αθήνα.

Στο κατάστημα αυτό, η VitalAire Hellas, παρέχει σε ασθενείς σύγχρονο εξοπλισμό και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ασθενείς για οξυγονοθεραπεία, καθώς και για την θεραπεία του συνδρόμου άπνοιας στον ύπνο.

Σε απόσταση 200 μόλις μέτρων από το σταθμό του μετρό «Κατεχάκη» , στην περιοχή όπου βρίσκονται τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας, στο εύκολα προσβάσιμο κατάστημα της VitalAire, ο κάθε ασθενής θα βρίσκει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και τα πλέον σύγχρονα και ασφαλή προϊόντα με τρόπο εύκολο και αποδοτικό.  Με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού του καταστήματος, ο ασθενής επιλέγει τον πιο κατάλληλο τύπο συσκευής και μπορεί να ακολουθεί τη θεραπεία του με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και απόδοση, χάρη στη συστηματική παρακολούθησή του, καθ΄όλη τη διάρκεια της περιόδου προσαρμογής του.

Επιπλέον, η VitalAire Hellas έχει ξεκινήσει έναν καινούργιο τρόπο άμεσης επικοινωνίας με τους ασθενείς της:  από το Μάιο 2014, λαμβάνουν «Τα Νέα της VitalAire» και έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνονται για καινούργιες υπηρεσίες και προϊόντα της VitalAire, καθώς και να διαβάζουν νέα του άμεσου ενδιαφέροντός τους.   

Η Έλενα Μπίκου, Διευθύντρια Κλάδου Υγείας του Ομίλου Air Liquide Hellas και Διευθύντρια της VitalAire Hellas, δήλωσε: « Η Φροντίδα Υγείας στο Σπίτι επιτρέπει στον ασθενή να ακολουθεί μία πιο αποδοτική θεραπεία στο φιλικότερο περιβάλλον του σπιτιού του. Ο ασθενής και η οικογένειά του, όμως, θα πρέπει να ασχοληθούν τόσο με την αγορά του μηχανήματος, όσο και με τις διαδικασίες των ασφαλιστικών ταμείων. Η VitalAire Hellas φροντίζει να εξυπηρετήσει αυτές τις ανάγκες:  εύκολη πρόσβαση σε ένα άνετο χώρο, όπου ο ασθενής και οι οικείοι του μπορούν να δοκιμάσουν τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και να ενημερωθούν για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με τα ασφαλιστικά ταμεία». 

Το καινούργιο κατάστημα της VitalAire βρίσκεται στη διεύθυνση: Μεσογείων 165 και Παπαδά (ΜΕΤΡΟ “Κατεχάκη”), λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08:30 μέχρι τις 16:30, και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το: 210 6720 400.

 

 

Air Liquide Healthcare

H Air Liquide Healthcare παρέχει ιατρικά αέρια, μηχανήματα για την φροντίδα υγείας στο σπίτι, προϊόντα υγιεινής και ιατρικό εξοπλισμό.

Το 2013, εξυπηρέτησε περισσότερα από 7,500 νοσοκομεία και περισσότερους από 1 εκατ. Ασθενείς στο σπίτι σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το 2013 είχε έσοδα €2,689 εκατ.  με 12,000 εργαζόμενους.

Η Φροντίδα Υγείας στο Σπίτι

Η Air Liquide, ηγέτης στην Ευρώπη και 3η σε παγκόσμιο επίπεδο στην φροντίδα υγείας στο σπίτι, παρέχει υπηρεσίες φροντίδας υγείας

στο σπίτι, κατόπιν συνταγής ιατρού, στους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, όπως χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), σύνδρομο άπνοιας στον ύπνο (ΣΑΥ) και διαβήτη.  Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται επιπλέον της νοσηλείας στο νοσοκομείο, αναβαθμίζοντας το

επίπεδο ζωή των ασθενών και μειώνοντας τα έξοδα περίθαλψης.  Η Φροντίδα Υγείας στο Σπίτι αντιπροσωπεύει το 48% του συνόλου των εσόδων της Υγείας.

 

Η δραστηριότητα Air Liquide Home Healthcare στην Ελλάδα

Η δραστηριότητα Φροντίδα Υγείας στο Σπίτι ξεκίνησε στην Ελλάδα από την Air Liquide Hellas τη 10ετία του ‘80, με την αντικατάσταση των μεγάλων και βαριών φιαλών οξυγόνου με τους ελαφρύτερους, σταθερούς και φορητούς, συμπυκνωτές οξυγόνου και τα ευέλικτα δοχεία υγρού οξυγόνου, επιτρέποντας στον ασθενή να κυκλοφορεί τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι του.  Η VitalAire Hellas ιδρύθηκε το 2003 και από τότε παρέχει απρόσκοπτα στους ασθενείς αέριο και υγρό οξυγόνο, εξοπλισμό, μηχανήματα για το σύνδρομο άπνοιας στον ύπνο, νεφελοποιητές και ένα μεγάλο αριθμό εξατομικευμένων υπηρεσιών υγείας στο χώρο τους.  

 

 

Facebook Comments