Τίτλους τέλος από την συχνότητα του ΣΚΑΪ ρίχνει η εκπομπή Rodeo, καθώς η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε το απογευματινό σατυρικό σόου να το σταματήσει.

Σύμφωνα με πληροφoρίες του newsit.gr η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα στην εταιρεία παραγωγής με την οποία τον τελευταίο καιρό η διοίκηση του σταθμού δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις!

Ο λόγος; O ΣΚΑΪ της οφείλει χρήματα από πέρυσι και μάλιστα πριν από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είχαν πλήρη διαβεβαίωση από τη διοίκηση ότι θα καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις.

Ο καιρός όμως περνούσε… η διοίκηση του σταθμού άλλαξε κατά πολύ αφού από τον ΣΚΑΪ αποχώρησε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και αντί να δοθούν οι οφειλές ο σταθμός «έκοψε» ώρες από το μοντάζ της εκπομπής!

Το «χάσμα» μεταξύ της εταιρείας και του σταθμού όλο και μεγάλωνε, όπως και οι οφειλές του ΣΚΑΪ στην εταιρεία που ζητούσε τα χρήματα. Αντί λοιπόν να τους δώσουν τα χρήματα αποφάσισαν να την «κόψουν» και έτσι σήμερα τους ανακοινώθηκε και επίσημα.

Έτσι λοιπόν σήμερα ο Βαγγέλης Περρής, η Αθηναΐς Νέγκα και η Άννα Μαρία Βέλλη θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ευελπιστώντας βέβαια ότι μετά το «κόψιμο» θα έρθει κι η ώρα της πληρωμής…!

Facebook Comments