Σακίρα και Κάρλος Σαντάνα θα ρίξουν αυλαία στο Μουντιάλ
Η Κολομβιανή σταρ Σακίρα και ο θρύλος της ροκ Κάρλος Σαντάνα, θα δώσουν το «παρών» στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 13 Ιουλίου
Η Κολομβιανή σταρ Σακίρα και ο θρύλος της ροκ Κάρλος Σαντάνα, θα δώσουν το «παρών» στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 13 Ιουλίου
Η 37χρονη τραγουδίστρια θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Καρλίνος Μπράουν και θα ερμηνεύσουν τη μεγάλη επιτυχία La La La (Brazil 2014), ένα από τα επίσημα τραγούδια του άλμπουμ FIFA 2014 World Cup.
«Εχω μία ιντριγκαδόρικη σχέση με το ποδόσφαιρο για προφανείς λόγους και κατανοώ απολύτως τι σημαίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο για τόσους πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης και εμού. Οι φίλαθλοι έχουν στηρίξει πολύ αυτό το τραγούδι και ανυπομονώ να το τραγουδήσω για αυτούς», δήλωσε σε ανακοίνωσή της η Σακίρα.
Αυτή θα είναι η τρίτη τελετή λήξης Παγκοσμίου Κυπέλλου για την διάσημη σταρ, η οποία είχε εμφανιστεί στις αντίστοιχες του 2006 στη Γερμανία και του 2010 στη Νότια Αφρική.
Η τελετή λήξης του φετινού Μουντιάλ θα διεξαχθεί στο στάδιο Μαρακανά στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Στην ίδια τελετή θα εμφανιστούν επίσης οι Κάρλος Σαντάνα, Αλεξάντρ Πιρές, Ιβέτ Σανγκάλο και Γουάικλεφ Τζιν.
Tο τραγούδι «Dar Um Jeito (We Will Find A Way)» θα ερμηνεύσουν οι Γουάιγκλεφ Τζιν με τους Avicii και τον Σαντάνα.
Οι Τζένιφερ Λόπεζ, Pitbull και Κλαούντια Λέιτε δέχθηκαν επικρίσεις για την εμφάνισή τους στην τελετή έναρξης, ενώ το τραγούδι δεν είχε απήχηση προτού καν παρουσιαστεί.
Οι φαν του ποδοσφαίρου μέσω Twitter ζήτησαν να γίνει το τραγούδι της Σακίρα επίσημος ύμνος για το Μουντιάλ. Με το hashtag #VoltaWakaWaka, μέσω του οποίου ζητούσαν την επιστροφή του “Waka Waka (επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ του 2010), οι Βραζιλιάνοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το We are the one των Pitbull και JLo, σύμφωνα με το Associated Press.
Ο κριτικός μουσικής από το Σάο Πάολο, Λεονάρντο Μαρτινέλι, δήλωσε ότι δεν είναι μόνο το τραγούδι του φετινού Μουντιάλ προβληματικό.
«Η μουσική σε όλα τα υπόλοιπα Παγκόσμια Κύπελλα έχει ένα τοπικό χρώμα. Όταν έγιναν στην Νότια Αφρική, τη Γερμανία ή την Ιαπωνία-Νότια Κορέα, το τοπικό μουσικό στοιχείο χρησιμοποιήθηκε ως μία ελαφριά γαρνιτούρα, ίσα ίσα να δοθεί ένας διακριτικός τοπικός ήχος. Στην περίπτωση του φετινού είχε τόσο κλισέ και στερεότυπο, σύνηθες στοιχείο της εμπορικής μουσικής», πρόσθεσε.
Facebook Comments