Αποχώρησε, μετά τις εννέα το βράδυ της Δευτέρας από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος βρισκόταν από τις 08.30 το πρωί στο γραφείο του και είχε συνεχείς συναντήσεις και συσκέψεις.

Πρώτο ραντεβού στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού ήταν με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με τον οποίο συζήτησαν για την προετοιμασία της Ευρωομάδας (Eurogroup).

Μεταξύ συνεργασιών με πολλούς υπουργούς, πραγματοποιήθηκε και ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού για το μεγάλο έργο του ιδρύματος Νιάρχου στο Φάληρο για τη στέγαση της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Λυρικής Σκηνής.

Σ αυτή τη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του ιδρύματος Νιάρχου Ανδρέας Δρακόπουλος, οι υπουργοί κ.κ. Χ. Σταϊκούρας, Κ. Μητσοτάκης, Μ. Βορίδης, Γ. Μανιάτης, Α. Λοβέρδος. Μ. Χρυσοχοΐδης, Κ. Τασούλας και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων τους ενώ συζητήθηκε η πρόοδος του έργου που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την Αθήνα, την ανάπτυξη και τον Πολιτισμό.

Ο πρωθυπουργός πριν φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου ενημερώθηκε από τις Βρυξέλλες για τη θετική έκβαση στη συνεδρίαση της Ευρωομάδας σχετικά με την εκταμίευση της δόσης του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Facebook Comments