Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ πήραν τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League καθώς απέκλεισαν αντίστοιχα τις Παρί Σεν Ζερμέν και Πόρτο.

Η «βασίλισσα» μετά τη νίκη της στο «Μπερναμπέου» με 3-1 επικράτησε και στο «Παρκ ντε Πρενς» με 2-1, ενώ η Λίβερπουλ που είχε συντρίψει τους «Δράκους» στο «Ντράγκαο» με 5-0 αρκέστηκε στο «Άνφιλντ» σε λευκή ισοπαλία (0-0).

Ειδικότερα:

Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Μπορεί εντός των τειχών να παραπαίει, αλλά στο Champions League είναι πραγματική… βασίλισσα και δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει εύκολα το στέμμα της. Το 3-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αποδείχθηκε υπεραρκετό για την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Παρκ ντε Πρενς», όπου με το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 51΄ και του Κασεμίρο στο 80΄ νίκησε για δεύτερη φορά την Παρί Σεν Ζερμέν, με 2-1 και προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Κίτρινες: Βεράτι, Καβάνι – Κόβατσιτς, Ράμος

Κόκκινη: 66΄ Βεράτι (δεύτερη κίτρινη)

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Έμερι): Αρεολά, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Βεράτι, Μότα (59΄ Παστόρε), Καβάνι, Ντι Μαρία (76΄ Ντράξλερ), Γιούρι, Ραμπιό, Εμπαπέ (85΄ Ντιαρά), Άλβες

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Ρονάλντο, Μπενζεμά (76΄ Μπέιλ), Μαρσέλο, Κασεμίρο, Λούκας Βάθκεθ, Ασένσιο (82΄ Ίσκο), Κόβατσιτς (71΄ Κρόος)

Λίβερπουλ-Πόρτο 0-0

Λίβερπουλ και Πόρτο έβγαλαν… την υποχρέωση στο «Άνφιλντ», με τους «κόκκινους» να «σφραγίζουν» το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Champions League. Το τελικό αποτέλεσμα (0-0) είχε σημασία μόνο για την ιστορία, μιας και μετά το 5-0 στο «Ντραγκάο» τα πάντα είχαν ξεκαθαρίσει.

Κίτρινες: Χέντερσον – Αντρέ

Διαιτητής: Φέλιξ Ζβάγερ (Γερμανία)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο (62΄ Ινγκς), Γκόμες, Χέντερσον, Μορένο, Μανέ (74΄ Σαλάχ), Λαλάνα, Τσαν (80΄ Κλαβάν), Ματιπ

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Περέιρα, Αμπουμπακάρ (80΄ Πασιένσια), Τόρες, Κορόνα, Γουάρις (68΄ Περέιρα), Αντρέ (62΄ Σέρτζιο Ολιβέιρα), Ρέγες, Φελίπε, Νταλοτ, Κόστα

Facebook Comments