Θετικά προσκείμενος φαίνεται πως είναι στο Ποτάμι ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος, πριν από λίγες ημέρες διακήρυξε τις αρχές του κόμματός του, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως «ιδρύουμε την “Τελεία” ως ένα ενιαίο πολιτικό κόμμα με σκοπό να επαναφέρει στην κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ζωή του τόπου τα θεμελιακά αυτονόητα, που συγκροτούν την ελληνική κοινωνία ως δύναμη αντίστασης στην υποδούλωση» .

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Στυλίδας μέσα από δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, δεν απέκλεισε το σενάριο συνεργασίας με όλα τα μικρά κόμματα, ενώ σχετικά με «Το Ποτάμι», σχολίασε ότι «γνωρίζω τον ίδιο τον κ. Θεοδωράκη και έχουμε μιλήσει αρκετά, ακούω τις απόψεις του με ενδιαφέρον».

«Βλέπω ότι πάνε ενδιαφέροντες άνθρωποι μαζί του», συνέχισε, λέγοντας χαρακτηριστικά, τότε «γιατί όχι;». «Μετά από πολλή κουβέντα εάν βλέπαμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε βεβαίως και θα συνεργαζόμασταν», πρόσθεσε ακόμη, αποκλείοντας ωστόσο το ενδεχόμενο οποιασδήποτε συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Όσον αφορά σε συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως «με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείω τίποτα», αλλά ούτε και με το ΚΚΕ.

Ο κ. Γκλέτσος, παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι στις βουλευτικές εκλογές θα κατέβει αυτόνομα με την «Τελεία» ως κόμμα, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι οι κυβερνήσεις πλέον πρέπει να γίνονται από πολλά μικρά κόμματα, «ώστε το κάθε μικρό κόμμα να είναι ο εγγυητής όλων αυτών που έχουμε από πριν συμφωνήσει».

Facebook Comments