H Sony παρουσιάζει την A5100, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την NEX-5T στην γκάμα των mirrorless φωτογραφικών μηχανών με εξελιγμένο αισθητήρα.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για μία κάμερα στην κατηγορία APS-C, με πολύ μικρό μέγεθος, επεξεργαστή BIONZ X και αισθητήρα 24,3 megapixels, τον οποίο δανείζεται από την ακριβότερη A6000. Το μικρό της σώμα συνοδεύεται από έναν φακό 16-50 mm με F/3.5-5.6 power zoom. Η κάμερα είναι επίσης εξοπλισμένη με Wifi και NFC, έχει ISO 25.600 και η οθόνη της είναι αφής και περιστρέφεται κατά 180 μοίρες για τη λήψη selfies. Θα είναι διαθέσιμη τόσο σε λευκό όσο και σε μαύρο χρώμα.

Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι το πολύ γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης, το οποίο, σύμφωνα με την Sony θα είναι ικανό να εστιάσει στο επιθυμητό σημείο μέσα σε μόλις 0.07 δευτερόλεπτα. Εννοείται ότι θα μπορεί να καταγράφει και βίντεο σε ανάλυση 1080p, ενώ η τιμή της στις ΗΠΑ θα είναι 549 δολάρια. Στα πλεονεκτήματά της συγκαταλέγεται και το χαμηλό της βάρος που διατηρείται στα 224 γραμμάρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα γίνει διαθέσιμη σε όλες τις αγορές της υφηλίου στις οποίες έχει παρουσία η ιαπωνική εταιρεία, αρχής γενομένης από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.

Facebook Comments