Αύξηση ρεκόρ 96% στην κίνηση δεδομένων καταγράφηκε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, σύμφωνα με στοιχεία του δικτύου της COSMOTE, με τους συνδρομητές της εταιρείας αλλά και περισσότερους ξένους επισκέπτες από ποτέ να αξιοποιούν τις απίστευτες ταχύτητές του.

Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση στην κίνηση του 4G δικτύου της εταιρείας, η οποία υπερτριπλασιάστηκε, ενώ η κίνηση data αυξήθηκε συνολικά κατά 33% το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Σημαντική ήταν και η  χρήση του δικτύου της εταιρείας από ξένους επισκέπτες, αυξημένη κατά 7,6% σε σχέση με πέρυσι, με το δίκτυο της COSMOTE να χρησιμοποιούν roamers από 122 χώρες 2. Η πλειοψηφία τους προήλθε από την Ιταλία, ενώ οι ελληνικοί προορισμοί ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς και στους επισκέπτες από τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρωταθλήτριες στην κίνηση δεδομένων φέτος τον Αύγουστο αναδεικνύονται η Πάρος, όπου η χρήση data σχεδόν διπλασιάστηκε σε σχέση με πέρυσι (+91%), η Μύκονος (+73%) και η Χαλκιδική (+16%). Αντίστοιχα, η Σαμοθράκη (+22%), η Θάσος (+16%) και η Ικαρία (+6%) μιλάνε ασταμάτητα και έρχονται πρώτες στην αύξηση χρήσης υπηρεσιών φωνής.

Η COSMOTE αναγνωρίζοντας την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη των συνδρομητών για χρήση του mobile broadband συνεχίζει σταθερά να επενδύει στην επέκταση του δικτύου της διατηρώντας σταθερή την τεχνολογική της υπεροχή, η οποία επιβεβαιώνεται και από τις  μετρήσεις των ίδιων των χρηστών. Μέσω του SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της γνωστής εφαρμογής μετρήσεων internet, το απίστευτα γρήγορο mobile internet της COSMOTE κατατάσσεται στην πρώτη 20άδα στην Ευρώπη ανάμεσα σε περισσότερους από 140 παρόχους.

Facebook Comments