Τους όρους που έχει θέσει η Πολιτεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος έκανε αποδεκτούς και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όλα δείχνουν ότι το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα είναι πιο ορατό από ποτέ, καθώς από το περιβάλλον του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, διαρρέεται πως εάν υπογράψουν οι 15 από τις 16 ΠΑΕ τα μέτρα που έχουν ζητηθεί, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραταθεί η διακοπή.

Με δεδομένο ότι η ΠΑΕ  Παναθηναϊκός άλλαξε στάση, μετά την χθεσινή της άρνηση, απομένει να τοποθετηθούν ΑΕΛ και Ξάνθη, που σε πρώτη φάση έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής καμία διάθεση να συμβιβαστεί με τους όρους της Πολιτείας, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο.

Η νέα επιστολή του Παναθηναϊκού προς τη Super League αναφέρει: «Κατόπιν του περιεχομένου της επιστολής που σας απέστειλε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, με την οποία καλύπτεται πλήρως η θέση μας περί διαβούλευσης για εξειδίκευση και βελτίωση των θέσεων του από τους φορείς του ποδοσφαίρου σας δηλώνουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεσμεύεται αναφορικά με το τεθέν από τον κ. Υφυπουργό πλαίσιο και σας εξουσιοδοτεί να προβείτε σε κάθε σχετικά απαιτούμενη ενέργεια».

Facebook Comments