Το  Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) είναι ένα από τα πρώτα Ελληνικά ΑΕΙ, που κάνει πράξη την εξωστρέφεια, την μεγάλη πρόκληση δηλαδή των επομένων ετών. Αξιοποιώντας την εμπειρία του ως ίδρυμα παροχής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προχωρά σε συνεργασία με ένα Πολωνικό Ίδρυμα, ιδιαίτερα ενεργό σε διεθνείς συνεργασίες, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βρότσλαβ (WUE).

Τα δύο Ιδρύματα ανακοίνωσαν πρόσφατα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 150 φοιτητές που θέλουν να παρακολουθήσουν διετές εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ (120 ECTS), με την Αγγλική ως γλώσσα παρακολούθησης.

Η συνεργασία ΕΑΠ και WUE εξασφαλίζει στους φοιτητές του Προγράμματος, πέραν των γνώσεων και των δεξιοτήτων, ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα με διεθνή εμβέλεια. Το Πρόγραμμα έχει στόχο να δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις σε όσους θέλουν να γίνουν αποτελεσματικοί μάνατζερς σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Παράλληλα, εστιάζει στην ανάπτυξη των κρίσιμων στρατηγικών δεξιοτήτων για την λήψη αποφάσεων που είναι απαραίτητες σε ένα διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το συγκεκριμένο το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2014 και δέχεται ακόμη αιτήσεις μέχρι την 26η Σεπτεμβρίου 2014. Για ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες-οι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος http://www.hou-wue.eu ή να επικοινωνούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: [email protected].

Facebook Comments