Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά από δύο κουκουλοφόρους ληστές.

Έχει σοβαρότατα τραύματα στον πνεύμονα και το ήπαρ και οι γιατροί δίνουν μάχη για περισσότερες από έξι ώρες. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν έχει υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς στα όργανα, αλλά και στον μηρό.

Ο επιχειρηματίας όπως δήλωσε η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Αννα Μάϊνα «χειρουργείται από τις πέντε και μισή το πρωί από όλες τις ειδικότητες γιατρών, είχε χάσει πολύ αίμα και είχε τραυματισμό πολλαπλών οργάνων.Oι τραυματισμοί είναι στον κορμό και στον μηρό ενώ υπάρχουν και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι».

Νωρίτερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια ένοπλης διάρρηξης σε σπίτι, στην Κηφισιά, γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δύο δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα όταν αυτός τους αντελήφθη.

Ενδεχομένως κατά τη διάρκεια πάλης ένας από τους δράστες πυροβόλησε τον άνδρα τουλάχιστον δύο φορές, σχεδόν εξ επαφής. Η επίθεση έλαβε χώρα ενώ στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη και τα δύο παιδιά τους. Η Αστυνομία εκτιμά πως κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία.

Οι δράστες κατόρθωσαν να διαφύγουν. Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας.
 

Facebook Comments