Μετά από πολλά κουτσομπολιά, φήμες και τόνους μελάνης που χύθηκαν όλο το καλοκαίρι σχετικά με το νέο δελτίο ειδήσεων του Mega (και της -μετά Όλγας Τρέμη- εποχής), χθες βράδυ έκανε την εμφάνιση του το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του μεγάλου Καναλιού, με κεντρική παρουσιάστρια την Μαρία Σαράφογλου. 

Διαφορετικό σκηνικό, νέα γραφικά, μεγάλες οθόνες, ήταν μερικές από τις αλλαγές που είδαμε χθες βράδυ. Η αίθουσα σύνταξης που είχαμε συνηθίσει πίσω από την κεντρική παρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί πλέον παρελθόν, ενώ στην θέση της βλέπουμε τώρα την νυχτερινή Αθήνα αλλά και φωτογραφίες από τα θέματα που παρουσιάζονται.

Επίσης, μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικών παραθύρων, με τις γνωστές μαραθώνιες αντιπαραθέσεις, το κανάλι της Μεσογείων αποφάσισε να αφήσει πίσω του ξεπερασμένες ιδέες και να πει ένα τολμηρό «ναι» σε έναν γρήγορο και εύστοχο σχολιασμό. Έτσι, απολαύσαμε τον (αξύριστο) Γιάννη Πρετεντέρη, καθισμένο δίπλα στην κεντρική παρουσιάστρια, να σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα μικροτεχνικά προβλήματα που έκαναν την εμφάνιση τους, δεν έδειξαν να προβληματίζουν την Μαρία Σαράφλογλου, που έδωσε με ιδιαίτερη άνεση «πάσα» στο επόμενο θέμα και την Ράνια Τζήμα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Τα αρνητικά σχόλια για το χθεσινό δελτίο, δεν άργησαν βέβαια να κάνουν την εμφάνιση τους  -όχι τυχαία- από τους τους «αντιπάλους» του μεγάλου καναλιού, που ήδη έχουν αρχίσει να αγχώνονται για τον δύσκολο- τηλεοπτικό- χειμώνα.

Εχθές, είδαμε επίσης και κάποιες μικρές αλλαγές στο δελτίο ειδήσεωντου Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ, ενώ Star και Αnt1, δείχνουν να παραμένουν στις ίδιες κατευθύνσεις με τον περασμένο χρόνο.
Τι θα προτιμήσουν οι τηλεθεατές θα φανεί φυσικά στην πορεία, όσον αφορά όμως, τις χθεσινές επιδόσεις των δελτίων στους πίνακες τηλεθέασης:  στο σύνολο, το δελτίο του Mega άγγιξε το 20,1% και στα νεανικά κοινά το 16,8%, με τον ΑΝΤ1 να κόβει πρώτος το νήμα -οριακά- με 20,2% στο σύνολο και 17,0% στα νεανικά κοινά αντίστοιχα.
 

Facebook Comments