Όλα τα νέα μοντέλα της Peugeot αλλά και προσεκτικά επιλεγμένα – εγγυημένα μεταχειρισμένα Peugeot, θα επισκεφθούν όλους τους νομούς της Κρήτης για να βρεθούν κοντά στους υποψήφιους πελάτες τους!

Από τις 23 Απριλίου έως το τέλος Μάιου, το PEUGEOT CHAMPIONS TOUR θα γυρίσει όλη την Κρήτη και θα δώσει στο κοινό την δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα μοντέλα της Peugeot – που αποτελεί συνώνυμο της πολυτέλειας και της άνεσης, και που οι οδηγοί επιβράβευσαν με εντυπωσιακές πωλήσεις στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Οι πρωταθλητές της Peugeot πάνε στην ΚΡΗΤΗ!

Οι ενδιαφερόμενοι που θα βρεθούν στους νομούς της Κρήτης κατά την διάρκεια του Peugeot Champions Tour, θα δουν από κοντά και θα οδηγήσουν τα νέα PEUGEOT 108, 208, 301, 308, 2008 και φυσικά, το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017», SUV PEUGEOT 3008 που έκανε την έκπληξη στην κατηγορία του. Επιπλέον, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις σπορ εκδόσεις 208 και 308 GTi by Peugeot Sport, καθώς και το ολοκαίνουριο PEUGEOT 5008 που φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία του ως ένα premium SUV με γενναιόδωρες διαστάσεις και με την δυνατότητα 7-θέσιας διάταξης.

H γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων της Peugeot δεν θα μπορούσε να λείπει με τα BipperPartnerExpert και Boxer να δηλώνουν το παρόν σε όλη την Κρήτη!  

Εγγυημένα Μεταχειρισμένα

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ γιατί στο ταξίδι των πρωταθλητών της PEUGEOT ανά την Ελλάδα, θα βρίσκονται προς πώληση πολλά, προσεκτικά επιλεγμένα και εγγυημένα μεταχειρισμένα σαν καινούρια, με την σφραγίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Εξειδικευμένη Υποστήριξη από τους Peugeot Champions

Αφού οι επισκέπτες απολαύσουν την εμπειρία οδήγησης ενός νέου ή μεταχειρισμένου PEUGEOT, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας θα είναι διαθέσιμο για να την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου της Peugeot αλλά και για την διαμόρφωση ενός προγράμματος απόκτησης που θα ταιριάζει απόλυτα στις δυνατότητές τους για μία εμπειρία αγοράς χωρίς άγχος.

Πρώτος σταθμός για το “Peugeot Champions Tour” είναι η πόλη των Χανιών με την συμμετοχή του επίσημου διανομέα της μάρκαςPeugeot ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ Α.Ε., και θα παραμείνει εκεί από τις 23 έως τις 30 Απριλίου. Ακολουθεί το συνολικό πρόγραμμα του  CHAMPIONS TOUR στην Κρήτη.  

23 Απριλίου  – 30 Απριλίου  Χανιά

1 Μαΐου – 8 Μαΐου  Ρέθυμνο

9 Μαΐου – 16 Μαΐου  Ηράκλειο

17 Μαΐου – 25 Μαΐου  Αγ. Νικόλαος

Facebook Comments