Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Απριλίου στο Athens Avenue Hotel. Το ανεξάρτητο φόρουμ «Κύκλος Νέων Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών» έχει καλεσμένο τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για να συζητήσουν για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, το ρόλο που μπορεί να παίξει η τοπική αυτοδιοίκηση σε αυτή καθώς και το εθνικό περιβάλλον που πρέπει να διαμορφωθεί για την ανάπτυξη αυτών.

Ο Κύκλος Νέων Επιχειρηματιών είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο φόρουμ νεανικής επιχειρηματικότητας που δραστηριοποιείται επί του παρόντος στη χώρα. Αριθμεί περισσότερους από  500 νέους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι προσέρχονται στις συναντήσεις του φόρουμ μια φορά το μήνα και συνομιλούν για τα τεκταινόμενα στην οικονομία και το επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Στο πρόσφατο παρελθόν ο «Κύκλος» έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας του Υπουργείου κο Ζαφείρη Στρατή, ενώ παλαιότερα έχει φιλοξενήσει πρώην υπουργούς ανάπτυξης, πρώην υπουργούς οικονομικών, πρώην Πρωθυπουργούς, προέδρους ΕΒΕΑ, προέδρους τραπεζών, ανώτατα τραπεζικά στελέχη μεγάλων ομίλων, καθώς και διακεκριμένους επιχειρηματίες και δημοσιογράφους, χωρίς η ακαδημαϊκή κοινότητα σε επίπεδο προέδρων τμημάτων να εκλείπει από τη λίστα των επισκεπτών του.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως ομιλητές και ο Μενέλαος Σπυράκος Commercial Director – co founder of Fuelics (IoT fuel management platform), μιας Ελληνικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας έχοντας αναπτύξει παγκοσμίως καινοτόμα «προϊόντα» και έχει αναπτύξει συνεργασίες με κορυφαίες παγκοσμίως εταιρίες του IoT, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλος του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης και ο Βασίλης Ξυπολυτάς ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας τροφίμων «ευγενές», Γραμματέας Παραγωγικών τομέων της ΝΔ και πρώην Αντιδήμαρχος Κηφισιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Δήμο της Κηφισιάς πραγματοποίησε μια σειρά από καινοτομίες, όπως το πρώτο πράσινο δημόσιο κτήριο, τα πρώτα ψηφιακά σχολεία, τη μείωση του κόστους λειτουργίας της διεύθυνσης καθαριότητας με αποτέλεσμα τη μείωση των δημοτικών τελών καθαριότητας κ.α.

Ο «Κύκλος» θα πραγματοποιηθεί στο Athens Avenue Hotel (Λεωφ. Συγγρού 182), την 16η Απριλίου, στις 08.00 μ.μ. και έχει συμμετοχή 10 ευρώ, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το www.marketnews.gr

Facebook Comments