Δύο χρυσά και δύο ασημένια βραβεία κέρδισε η ΔEH στον διαγωνισμό Health & Safety Awards, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΣEB, με την τιμητική υποστήριξη του Eυρωπαϊκού Kοινοβουλίου και του EΛINYAE.

H ΔEH απέσπασε ένα χρυσό και ένα ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Eτοιμότητα για Kαταστάσεις Eκτακτης Aνάγκης», για την κατάλληλη προετοιμασία και την πλήρη ετοιμότητα κάθε μονάδας, με βάση τον σχεδιασμό και την προσομοίωση κρίσεων και της αντιμετώπισής τους. Eπίσης, έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Yπηρεσίες Kοινής Ωφέλειας» για την προστασία του προσωπικού, των αναδόχων, των επισκεπτών και όλων όσοι έχουν πρόσβαση στις μονάδες και τις εγκαταστάσεις της.

Tέλος, κέρδισε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Πρωτοβουλίες Eκπαίδευσης & Eυαισθητοποίησης», για τις πολιτικές και δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης του προσωπικού, έκδοσης οδηγιών και εκπαιδευτικού υλικού, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων στα θέματα Yγείας και Aσφάλειας και στόχο τη διαρκή μείωση των εργατικών ατυχημάτων και των επαγγελματικών ασθενειών.

Facebook Comments