Για «παρέμβαση» στην ποινική του υπόθεση, κατηγορεί ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος στελέχη τού ΠΑΣΟΚ, με αφορμή δηλώσεις τους για την έναρξη της δίκης του.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος με γραπτή δήλωσή του περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί «τις ηγεσίες τού ΠΑΣΟΚ» ότι αναζητούν εξιλαστήριο θύμα για να μεταθέσουν τις ευθύνες τους για τον «καταποντισμό στις εκλογές».

Στη δήλωση του κατηγορουμένου πρώην υπουργού αναφέρεται: «Ευθεία και ανενδοίαστη παρέμβαση επιχείρησαν κάποιοι χτες από το ΠΑΣΟΚ σε μια προσωπική μου υπόθεση, που βρίσκεται προς κρίση ενώπιον της Δικαιοσύνης, εκδίδοντας μάλιστα και «καταδικαστική απόφαση» εις βάρος μου!

Έτσι, απλά, οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι επιχειρώντας με αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια και ντροπή για το ίδιο, τη μετάθεση των ευθυνών για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές.

Ποιοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν καλά στο ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος απευθυνόμενος «στο μόνο κατ΄όνομα σημερινό ΠΑΣΟΚ» τονιζει ότι πρόσφερε επί 40 χρόνια στο Κίνημα και την Ελλάδα και καταλήγει:

«Επομένως, δεν παραγράφονται με «δηλώσεις» τα παραπάνω, κυρίως όμως δε μπορούν να αμαυρωθούν από αυτούς που μετέτρεψαν ένα μεγάλο λαϊκό Κίνημα σε συνώνυμο του μαρτυρίου του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτισμικού χρέους του Ελληνικού λαού».

Facebook Comments