Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε μια φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, με αφορμή την Πρωτομαγιά.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέβασε φωτογραφία που δείχνει ένα χέρι να σπρώχνει το κεφάλι μια καθαρίστριας, μέσα σε έναν κουβά.

«Ο αγώνας συνεχίζεται με τη νομοθεσία που έκανε η κυβέρνηση για προσλήψεις των καθαριστριών στα νοσοκομεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Πλάνο από το επόμενο #spot κυβερνητικού έργου» έγραψε στη λεζάντα, με αρκετούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάζουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο η επιλογή αυτή προκάλεσε σχόλια στο Twitter με τους περισσότερους να προσπαθούν να ερμηνεύσουν την κίνηση της κυρίας Νοτοπούλου.

 

Τώρα συγγνώμη αλλά αυτή η ανάρτηση σας φαίνεται να είναι από έναν φυσιολογικό άνθρωπο και μάλιστα την θεσμική εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη;…Μα καλά έναν φυσιολογικό δεν έχουν τελικά;

 

 

 

 

pic.twitter.com/jgwBeMANpQ Αυτή η υπηρεσία καθαριότητος μάλλον την έχει στοιχειώσει. Και από τότε ορκίστηκε, ότι, μόνο στα πρωθυπουργικά γραφεία της αρμόζει να δουλεύει…

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments