Το να ζεις μαζί με τον Κάνιε Γουέστ δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια που η ψυχολογία του είναι σαν τα νερά της Χαλκίδας και τον απασχολεί αποκλειστικά η εικόνα του και η τσέπη του. Ήταν ζήτημα χρόνου να επηρεάσει τον γάμο του με την Κιμ Καρντάσιαν. Οι φήμες ότι εκείνη έχει ζητήσει διαζύγιο οργιάζουν.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό ο Κάνιε λέει και κάνει απίστευτα πράγματα. Λες και δεν σκέφτεται καθόλου πλέον. Θυμόμαστε όλοι πως είχε ζητήσει μέσω Twitter να του δώσει ο Ζούκερμπεργκ κοντά στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Τώρα είναι ένα άλλο tweet που ρίχνει λάδι στη φωτιά της σπέκουλας για διαζύγιο.

«Κάποιες φορές πρέπει να τα ξεφορτωθείς όλα» έγραψε και η Κιμ δεν το άφησε ασχολίαστο. Μάλιστα, έκανε και συζήτηση με την καλή της φίλη Κρίσι Τέιγκεν και ζήτησε δημόσια βοήθεια από τον Τζον Λέτζεντ που είναι φίλος του Κάνιε.

 

Παρά το γεγονός ότι σε δημόσιες αναφορές τους μιλάνε ο ένας για τον άλλο σα να μη συμβαίνει τίποτα, η πραγματικότητα είναι ότι η Κιμ Καρντάσιαν έχει κουραστεί να προσπαθεί να τον καλμάρει και να ασχολείται μαζί του. Την ίδια στιγμή μάλιστα που ο Κάνιε ενδιαφέρεται μόνο για τα επαγγελματικά του σχέδια και περνάει όλο το χρόνο του για να τα προμοτάρει. Όπως αναφέρει το Life & Style, η Κιμ αισθάνεται σαν μόνη μητέρα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχουν συνεχείς τσακωμούς, όπου η Κιμ τον αποκαλεί εγωιστή κι εκείνος δεν εκτιμάει ότι τον στηρίζει διαρκώς. Η κατάσταση λέγεται ότι έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια. Άλλο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κάνιε κοιμάται στο σπίτι της Κέιτλιν Τζένερ, η οποία είναι η μόνη που τον στηρίζει κάπως από την οικογένεια.

Το πρόβλημα μεταξύ τους διογκώνεται ακόμα περισσότερο λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων του Γουέστ. Ως γνωστόν, η Κιμ είναι φανατική υποστηρικτής της Χίλαρι. Ο Κάνιε εδώ και πολλούς μήνες εκφράζει στήριξη στον Τραμπ ενώ μιλάει για τον εαυτό του σαν να είναι ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όλα τα παραπάνω βέβαια, μοιάζουν να είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μια τούρτα που αποτελείται κυρίως από τη μεγάλη χρήση ναρκωτικών του Κάνιε. Ακόμα κι αν είσαι η Κιμ Καρντάσιαν, δύσκολα μπορείς να αντέξεις όλες αυτές τις παλαβομάρες του Γουέστ!

Facebook Comments