Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα tweet του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος σχολίασε βίντεο του Al Jazeera για τις συλλήψεις παιδιών από την Παλαιστίνη.

Ολα ξεκίνησαν κάτω από ένα tweet του Al Jazeera το οποίο μετέφερε την είδηση ότι κάθε χρόνο 500-700 παιδιά Παλαιστινίων σύρονται στα δικαστήρια κατηγορούμενα για διάφορα αδικήματα που τους προσάπτουν οι αρχές του Ισραήλ.

 

Ενας χρήσης του Twitter τουίταρε την είδηση γράφοντας «καλώς γίνεται». «Οι Ισλαμιστές δεν εκτιμούν τα παιδιά όπως ο δυτικός πολιτισμός, τα θεωρούν αναλώσιμα και τα στέλνουν σε πράξεις που γνωρίζουν οτι θα τιμωρηθούν, δεν τους νοιάζει», συμπλήρωσε.

Το tweet αυτό, όπως φαίνεται, προκάλεσε την αντίδαση του Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος, απαντώντας, του έγραψε: «Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων και οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο».

Καλως γινεται , οι Ισλαμιστες δεν εκτιμουν τα παιδια οπως ο δυτικος πολιτισμος τα θεωρουν αναλωσιμα κ τα στελνουν σε πραξεις που γνωριζουν οτι θα τιμωρηθούν , δεν τους νοιαζει

 

Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων κ οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο

 

Facebook Comments