Καταλληλότερος να χειριστεί τα εθνικά μας θέματα, είναι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Αυτό είναι ένα μόνο από τα συμπεράσματα της πολύ ενδιαφέρουσας έρευνας που φέρνει στο φως η ΒΕΡΓΙΝΑ TV, στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα».

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης της εταιρείας Interview που παρουσιάστηκαν στη Βεργίνα Τηλεόραση, κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Τα δημοσκοπικά δεδομένα ανατρέπουν πολλές από τις παγιωμένες απόψεις , ενώ θέτουν νέους προβληματισμούς στα κομματικά επιτελεία και όχι μόνο σε μια ιδιαίτερα έντονη πολιτικά, αλλά και κρίσιμη για τη χώρα μας, περίοδο.

Η ΒΕΡΓΙΝΑ TV συνεχίζει δυναμικά με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, με σειρά δημοσκοπήσεων της εταιρείας Interview που αφορούν στα μεγάλα πολιτικά ερωτήματα των ημερών όπως η πρόθεση ψήφου σε επικείμενες εκλογές, ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός αλλά και η διάθεση εκλογής ΠτΔ από την παρούσα Βουλή. 

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που ένα περιφερειακό κανάλι όπως η ΒΕΡΓΙΝΑ TV επιχειρεί να ακτινογραφήσει τις προθέσεις του εκλογικού σώματος.

Facebook Comments