Το νέο Skoda Superb Combi, δηλαδή η station wagon έκδοση της ναυαρχίδας της τσέχικης εταιρείας, είναι ακριβώς ότι περιμέναμε. Ένα Superb με ακόμα περισσότερους χώρους, για την ακρίβεια, τους κορυφαίους στην κατηγορία, και πιο πρακτικό.

Το Superb Combi, που θα ξεκινήσει να διατίθεται στις ευρωπαϊκές αγορές τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, και διαθέτει μεταξόνιο αυξημένο κατά 80 mm, φτάνοντας τα 2.841 mm, καθώς και μεγαλύτερα μετατρόχια (1.584 mm εμπρός και 1.572 mm πίσω). Λογικό επακόλουθο, οι επιβάτες να έχουν μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια, τα χέρια και το κεφάλι, και στις αποσκευές να είναι “αφιερωμένα” 660 λίτρα, που εύκολα μετατρέπονται σε 1.950 με την αναδίπλωση των καθισμάτων.

Θα τολμήσουμε να πούμε ότι και εμφανισιακά είναι ότι περιμέναμε, με την κατηγορία να μην επιτρέπει πολλές “ταρζανιές”, αλλά οφείλει κανείς να αναγνωρίσει ότι και στο μάτι το Combi είναι ευχάριστο και δυναμικό. Περεταίρω αλλαγές στο εσωτερικό και στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν και αναμένονται ίδια με του 5θυρου μοντέλου. Η επίσημη παρουσίαση του Skoda Superb Combi θα γίνει στην 66η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) το φθινόπωρο. 

Facebook Comments