O αξιότιμος Γιώργος Κουρής, ο οποίος πέρσι συνελήφθη για χρέη 2 εκατομμυρίων προς το δημόσιο, έχει μετατρέψει την φυλλάδα την οποία εκδίδει, σε εργαλείο προπαγάνδας αλλά και μίσους καθετί ευρωπαϊκού, κάθε συνδέσμου μας με τον δυτικό πολιτισμό και ταυτόχρονα εργαλείο υποστήριξης κάθε αντίληψης που μπορεί να μας απομονώσει ως χώρα.

Στον υπέρ πάντων αγώνα να προστατεύσει τα προσωπικά του συμφέροντά και μερικών άλλων φίλων του (μεγαλοοφειλετών εδώ, μεγαλοκαταθετών στο εξωτερικό), έχει μετατρέψει τα μέσα που ελέγχει σε στήριγμα της σοσιαλιστικής μας κυβέρνησης. Παλινωδεί και ζητωκραυγάζει ακρίτως σε κάθε διαπραγματευτική της αστοχία.

 

 

 

 

Παράλληλα κάθε εξώφυλλο αποτελεί και νέο ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας στην προσπάθειά να μας παρουσιάσει τα πεπραγμένα της ως μάχη κάτα των διεθνών τοκογλύφων και υπέρ του λαού μας (για τον σοσιαλισμό ο λαός είναι μία και αδιαίρετη έννοια).

Στην ολοκληρωτική κρεατομηχανή (sic) του σοσιαλισμού λοιπόν, η άποψη του ενός (του κυβερνητικού φερέφωνου, εν προκειμένω) γίνεται μαγικά και αυθαίρετα η άποψη των όλων. Έτσι εγώ, εσύ, όλοι μας, γινόμαστε ξαφνικά μία από τις 10 εκατομμύρια ψυχές που θα τη βγάλουμε με ένα πιάτο χόρτα.

Επειδή το θέλει ο Κουρής.

Το μείζον ζήτημα μας βέβαια δεν είναι ο ίδιος ο Κουρής. Άλλωστε τέτοια ανερμάτιστη ιδεολογία δε θα μπορούσε παρά από τέτοιους ανθρώπους να υποστηρίζεται.

Το μείζον ζήτημα είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργείται όπως απολαύσαμε στην χθεσινή δήλωση του κου Κουρουμπλή ο οποίος τόνισε πως “είτε θα σωθούμε όλοι μαζί ή θα πεθάνουμε όλοι μαζί”. Μια άποψη που σαφώς και καταδεικνύει το ολοκληρωτικό των αντιλήψεων τους (το ανειλικρινές -αφού τα μισά κυβερνητικά στελέχη διατηρούν περιουσίες στο εξωτερικό- ας μην το εξετάζουμε τώρα).

Ευτυχώς (ή δυστυχώς για κάποιους) δεν υπάρχει ένας λαός, δηλαδή δεν είμαστε μία μάζα με κοινούς στόχους, πιστεύω, φιλοδοξίες ή προσδοκίες από τη ζωή. Αντίθετα σε αυτή την ομορφιά της πολυφωνίας και της εξωστρέφειας θέλουμε να στηριχτούμε και πιστεύουμε πως είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην ευημερία των ανθρώπων.

Facebook Comments