Μισό λεπτό παιδιά, γιατί θα μας τρελάνετε όλοι.

Δεξιοί, αριστεροί, ακροδεξιοί και ποταμίσιοι κομμουνιστές. Οι πράσινοι μας έμειναν.

Ποιος σας είπε, ότι εγώ είμαι ευρωπαίος;

Ποιος σας είπε, ότι είμαι Αμερικάνος καουμπόυ;

Ποιος σας είπε, ότι είμαι Ρώσος ορθόδοξος;

Ποιος σας είπε, ότι είμαι Κινέζος παραγωγός και προαγωγός;

Πόσο μάλλον, δε, ποιος σας είπε ότι είμαι Γερμανοτσολιάς;

Αν εξαιρέσουμε τους Δωριείς, στην αρχή της πονεμένης μας ιστορίας, που ήρθαν από τα βόρεια και λίγο ανατολικά και λίγο από όλα (κανείς δεν ξέρει, που λέει και ο Σαμπάνης), οι Έλληνες είμαστε αυτοί που είμαστε, δεν είμαστε κάτι συγκεκριμένο, ούτε προερχόμαστε από κάπου, ούτε αναφερόμαστε κάπου αλλού.

Ελλάς = ΦΩΣ, ΠΕΤΡΑ, ΙΕΡΗ κτλ.

Η Ελληνική γλώσσα, είναι η μόνη γλώσσα με συνεχή παρουσία, στον ίδιο χώρο (!!!), εδώ και 4000 χρόνια.

Μόνο ένας Γερμανός φιλόσοφος (τυχαίο, δε νομίζω), έχει ερμηνεύσει την λέξη Ελλάς, ότι σημαίνει η γλώσσα που δεν καταλαβαίνουμε (ούτε εμείς οι Ελλήνες, αλλά το προσπερνώ).

Το 10% των λέξεων της πιο δημοφιλούς γλώσσας στον κόσμο, της Αγγλικής, είναι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει ότι η Ελληνική γλώσσα, και η μαθηματική της δομή, είναι η γλώσσα της πληροφορικής, γιατί απλά δεν έχει όρια.

Γιατί αναφέρω την γλώσσα και λίγο ιστορία;

Προσπαθούν να μας εξ-ευρωπαίσουν και να μας κάνουν κουμάντο, οι Ευρωπαίοι. Ωραία παιδιά, ξανθά, εργατικά, παραγωγικά, τεχνολογικά άρτιοι (κάποιος Έλληνας κρύβεται πίσω από όλα αυτά), δεν χρωστάνε σε κανέναν και εμείς σε όλους.

Ώπα, παιδιά! Μπάστα! Wait!

Σε αυτόν τον τόπο, δεν ρίζωσε κανείς, 4000 χρόνια. Μέχρι και οι Τούρκοι 400 χρόνια, στο τέλος παραλίγο να τους πάρουμε την Μικρά Ασία.

1,000,000 Αλβανούς τους έχουμε κάνει σαν τα μούτρα μας, μέσα σε 20 χρόνια και πάει λέγοντας.

Δηλαδή, σόρυ, που λένε και οι νεοέλληνες. Ούτε καν. Είστε λίγο άκυροι.

Αγαπημένε μου Λουξεμβουργιανέ και μισητέ μου two wheel chair, καθώς και μαφιόζε Ρώσε μου, όπως επίσης και μαύρο κατράμι ψηλέ Αμερικάνε, σας παρακαλώ πολύ να μου μεταφράσετε στην γλώσσα σας, την ΑΜΙΛΛΑ, ΘΑΛΠΩΡΗ και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ και είμαστε διατεθειμένοι να σας ξεπληρώσουμε με 3,5 μέρες στα ηλιόλουστα και χωρίς υγρασία, χιλιάδες νησιά μας. Θα σας αφιερώσουμε 10 παραλίες σε κάθε νησί μόνο για εσάς, το υπόσχομαι. Θα τις ονομάσουμε DEBT BEACHES.

Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε στην γλώσσα σας, το ατύχημα από το δυστύχημα, την ζωή από τον βίο, το συμφέρον από το ενδιαφέρον, την αγάπη από τον έρωτα, και θέλετε και να μας κάνετε και κουμάντο;;;

Εγώ φίλε μου, είμαι ιδιαίτερος λαός και θα μου φέρεσαι ως τέτοιον. Αλλιώς δεν σε θέλω για φίλο.  Έχω πολλούς ήδη και τους λένε φιλέλληνες (αλήθεια υπάρχουν, φιλολουξεμβουργιανοί;;)

Για κάντε μας την χάρη, σας παρακαλώ. Κι εσείς οι καταληψίες κυβερνήτες, σοβαρευτείτε λίγο.

Άιντε τώρα. Με εκνευρίσατε. Όλοι σας. Πάω να μασουλήσω λίγη μαστίχα (ζήλια κακιά, ούτε αυτό έχετε).

(ΥΓ. Να μεταφράσετε και το άιντε. Με θυμό, παρακαλώ)

(ΥΓ 2. Μου ζήτησαν να γράψω κάτι σοβαρό με εμπεριστατωμένη οικονομική και πολιτική ανάλυση, αλλά δεν μου βγαίνει αυτές τις μέρες)

Facebook Comments