Ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων με την τρόικα επέρριψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Μega.

«Εδώ και έξι μήνες δεν έχουμε ψηφίσει ούτε ένα πράγμα από αυτά που προέβλεπε το μνημόνιο. Όποτε πήγαινε να κάνει κάτι κάποιος έβγαιναν 200 και του επιτίθεντο», παρατήρησε ο κ. Γεωργιάδης.

Έθεσε μάλιστα ως παράδειγμα το θέμα του νέου μισθολογίου στο Δημόσιο και την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, «πόσοι βουλευτές έβγαιναν στα παράθυρα και έλεγαν “δεν ψηφίζω το ένα, δεν ψηφίζω το άλλο”». «Οι μεταρρυθμίσεις δεν γίνανε», πρόσθεσε.

«Έξι μήνες είχαμε να υλοποιήσουμε μια συμφωνία. Την υλοποιήσαμε; Όχι», συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., προσθέτοντας πως «αυτό δημιούργησε πολύ μεγάλο εκνευρισμό στην άλλη πλευρά».

Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ φταίει σε μεγάλο βαθμό για αυτό (για τις καθυστερήσεις).

Πάντως, ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να διευκρινίσει πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλά από όσα ζητούν τώρα είναι εντελώς παράλογα».

«Προφανώς», συνέχισε, «η τρόικα συνυπολογίζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, εκμεταλλεύεται αυτή την πολιτική αναταραχή για να πιέζει την κυβέρνηση». 

ΠΑΣΟΚ: Ας τον μαζέψει κάποιος από τη Ν.Δ. 

Οι δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ. προκάλεσαν -όπως ήταν αναμενόμενο- την έντονη ενόχληση του ΠΑΣΟΚ. Ο εκπρόσωπός του Δημήτρης Καρύδης αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media πως ο κ. Γεωργιάδης παρουσιάζεται στα κανάλια ως «αυτόκλητος υπερασπιστής της τρόικας κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ γιατί αντιδρά στην μείωση των κύριων συντάξεων, στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και στην αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα».

Σύμφωνα με τον κ. Καρύδη, ζητεί «να κατεβάσουμε τα παντελόνια σε παράλογες απαιτήσεις».

«Επιτέλους ας τον μαζέψει κάποιος από το κόμμα του, γιατί υπονομεύει ευθέως τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές», προσθέτει και διερωτάται αν τελικά είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ή της τρόικας; 

 

Facebook Comments