Στον εκνευρισμό της τριμερούς γιατί αποχωρεί από την Ελλάδα, απέδωσε τη δυστοκία στις διαπραγματεύσεις ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για να τον ενημερώσει για την πορεία της οικονομίας.

«Περνάμε μια δύσκολη φάση, βρισκόμαστε σε ένα ενδιάμεσο στάδιο τεντώνουν τα νεύρα απ’ όλες τις πλευρές, έχουν νεύρα και οι δανειστές μας, γιατί βλέπουν ότι κάτι εγκαταλείπουν και για αυτό βλέπουμε τη διάσταση απόψεων που υπάρχει από την προηγούμενη εβδομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, συνέστησε ψυχραιμία, λέγοντας ότι η ψυχραιμία είναι το κλειδί της διαπραγμάτευσης, ενώ τόνισε ότι έγινε στόχος επειδή έχει τον κουμπάρα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χαρδούβελης θα μετάσχει σε λίγη ώρα στη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μαξίμου, όπου θα συζητηθούν όλες οι εκκρεμότητες με την τρόικα.

«Οι εκπρόσωποι του ΕΚΤ, του ΔΝΤ και της ΕΕ είναι εξοργισμένοι με την Αθήνα» εκτιμά στο μεταξύ το πρακτορείο Bloomberg αναφερόμενο στα ανοιχτά θέματα των δανειστών με την κυβέρνηση.

Facebook Comments