Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Business Development Services Centers) διοργανώνουν εξειδικευμένο σεμινάριο branding την Τέταρτη 30 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου πολιτιστικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α) στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο Μιχαήλ Ε. Ναλμπάντης, Brand strategist, συγγραφέας και αρθρογράφος του Marketnews

Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Business Development Services Centers) δίνουν τη δυνατότητα σε εν δυνάμει, νέους και υφιστάμενους μικρούς & πολύ μικρούς επιχειρηματίες, να παρακολουθήσουν workshops σε θέματα ειδικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Πληροφορίες για το σεμινάριο Branding  4 Business
Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:  30/5/2018         16:00 – 19:00
Τόπος Διεξαγωγής: ΚΕΠΑ, 6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης,

Οικισμός Λήδα Μαρία, Κτίριο «Ερμής»
Εισηγητές: Ναλμπάντης E. Μιχαήλ, Ιδρυτής της Brand4cosmos, Brand Strategist, Συγγραφέας, αρθρογράφος Marketnews
Παγούνη Αγνή,  Σύμβουλος του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS  

Σύντομη περιγραφή:

Εξοικείωση των συμμετεχόντων με την έννοια του brand και του branding. Κατανόηση της σημασίας του, ως αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής στρατηγικής αλλά και της κουλτούρας μίας επιχείρησης. Γνωριμία με τα βασικά βήματα για την δημιουργία, τη διαχείριση και την προώθηση ενός επιτυχημένου brand, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Κόστος Συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στο σεμινάριο Branding 4 business, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ομάδα των microSTARS,Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
Αγγελάκη 3, 54621 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 27 40 33
email: [email protected]

Χορηγός επικοινωνίας το www.marketnews.gr

Facebook Comments