Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, εν μέσω κρίσιμων διαπραγματεύσεων για το ονοματολογικό της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας και με δύο Έλληνες στρατιωτικούς φυλακισμένους για τουλάχιστον τρεις μήνες στην Τουρκία επέλεξε να ταξιδέψει στο Μόντε Κάρλο, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Πρίγκιπα του Μονακό να παραστεί σε δεξίωση επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1. Με τη στάση του Πάνου Καμμένου ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων τόσο από την αντιπολίτευση όσο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Έτσι, ο κ. Καμμένος επέλεξε να απαντήσει μέσω Twitter, όπως άλλωστε έχει πράξει και στο παρελθόν. Οι περισσότεροι στάθηκαν στην απάντηση που έδωσε καθώς είχε ακραίο λόγο, ο οποίος από μεγάλη μερίδα κόσμου χαρακτηρίστηκε χυδαίος. Ωστόσο, είδηση δεν αποτελεί το εν λόγω tweet του συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα άλλα η απάντηση που δίνει σε ερώτηση που δέχεται κάτω από το αρχικό tweet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από χρήστη του Twitter ρωτήθηκε αν θα δεχθεί το όνομα “Μακεδονία” και τον προκάλεσε αν αντέχει να απαντήσει. Τότε ο Πάνος Καμμένος τον διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να το δεχθεί αυτό λέγοντας: “Όχι κύριε ποτέ το έχω δημόσια ξεκαθαρίσει”.

Είναι γνωστό ότι οποιαδήποτε ονομασία προκύψει θα περιλαμβάνει μέσα τη λέξη Μακεδονία. Οπότε, σε περίπτωση συμφωνίας ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και συγκυβερνήτης του πρωθυπουργού -σύμφωνα πάντα με την απάντησή του- θα καταψηφίσει και επί της ουσίας θα ρίξει την κυβέρνηση.

Facebook Comments