Αίσθηση έχει προκαλέσει δημοσίευμα των Financial Times που φιλοξενεί δηλώσεις του Πάνου Καμμένου και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων «είναι λιγότερο βέβαιος» ότι όλοι οι βουλευτές του θα τηρήσουν την κομματική γραμμή στην τελευταία ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Είναι δύσκολο δεδομένης της κατάστασης», παρατηρεί ο κ. Καμμένος και συμπληρώνει ότι «πρέπει όλοι μας να εμμείνουμε στην εντολή της “αντι-λιτότητας” που μας έδωσαν οι Έλληνες στις τελευταίες εκλογές».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι 12 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχουν κατακλυστεί από κλήσεις πολιτικών μεσαζόντων που προσπαθούν να τους πείσουν να στηρίξουν την κυβέρνηση.

Τ. Κουίκ: Η δήλωση αφορούσε ανεξάρτητους βουλευτές

Πάντως, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ έσπευσε να διευκρινίσει «με απόλυτη σαφήνεια και κατηγορηματικότητα» ότι η αναφορά του κ. Καμμένου δεν αφορούσε βουλευτές του κόμματος, αλλά «βουλευτές ανεξάρτητους και κυρίως εκείνους οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους έφυγαν από το Κίνημα».

«Δηλώνουμε για μία ακόμα φορά ότι τα 12 “όχι” είναι δεδομένα και στις τρεις ψηφοφορίες. Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου κοντή γιορτή», ξεκαθάρισε και κάλεσε τους συγκυβερνώντες «να ετοιμάζονται να στήσουν τις κάλπες για εθνικές εκλογές», καθώς εμφανίστηκε βέβαιος πως δεν θα τις αποφύγουν.

Facebook Comments