Σήμερα (Σάββατο, 2/6) ο Προμηθέας υποδέχεται στην Πάτρα τον ΠΑΟΚ στις 18:00, με στόχο το 1-0 στη σειρά των «μικρών τελικών». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε τερματίσει στην 4η θέση στην κανονική περίοδο και θα επιδιώξει να «κλέψει» το πλεονέκτημα έδρας των Αχαιών. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά συμμετέχει για πρώτη φορά στην τελική φάση των πλέι οφ, σε μία άκρως επιτυχημένη σεζόν ή καλύτερα… την κορυφαία στην ιστορία της!

Στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή, 3/6, στις 19:00 δίνεται η… εκκίνηση των τελικών ανάμεσα στους δύο «αιώνιους». Ο -αήττητος από το εναρκτήριο τζάμπολ της φετινής σεζόν και πολυνίκης στο ελληνικό πρωτάθλημα με 35 τίτλους- Παναθηναϊκός αναζητά τον 2ο διαδοχικό τίτλο του. Ο -2ος στην κανονική περίοδο- Ολυμπιακός μετρά 12 τίτλους, έχοντας κατακτήσει τον τελευταίο τη σεζόν 2015-16.

Ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας για το 2018, καθώς και η 3η θέση κρίνονται στις 3 νίκες. Ο δεύτερος «μικρός τελικός» είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη, 6 Ιουνίου (18:30) στο κλειστό της Πυλαίας, ενώ την Πέμπτη, 7 Ιουνίου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στις 19:00, στον 2ο τελικό.

Το πρόγραμμα των 1ων Αγώνων στην τελική φάση των πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ:

Α1 ΑΝΔΡΩΝ – ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΛΕΪ ΟΦ

1οι ΑΓΩΝΕΣ (2-3/6)

1ος «Μικρός Τελικός»

Σάββατο, 2 Ιουνίου

ΓΗΠΕΔΟ      ΩΡΑ             ΑΓΩΝΑΣ                        ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τόφαλος (18:00)    Προμηθέας Πατρών-ΠΑΟΚ     Κορομηλάς Ηλ.-Ψαριανός-Τσαρούχα (Πίγκας)

1ος ΤΕΛΙΚΟΣ

Κυριακή, 3 Ιουνίου

ΓΗΠΕΔΟ      ΩΡΑ             ΑΓΩΝΑΣ                        ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΟΑΚΑ (19:00)    Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός   Πηλοΐδης-Παναγιώτου-Διαμαντής (Βιδάλης/Ορφανός)

Facebook Comments