Τα Public, η νούμερο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 53 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, σε προ(σ)καλούν να αναβαθμίσεις την τηλεοπτική σου εμπειρία και να απολαύσεις στο μέγιστο όλους τους αγώνες της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης!

Εάν είδες τους πρώτους αγώνες στην παλιά σου τηλεόραση και απογοητεύτηκες γιατί δεν έχει την ανάλυση και τη διάσταση που θέλεις, τώρα είναι η ώρα να αναλάβεις δράση!

Σε όλα τα καταστήματα Public και στο public.gr θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει καθώς προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από τις πιο προηγμένες τηλεοράσεις, σε διαφορετικές διαστάσεις 44”, 55” ή 65” ιντσών, με τεχνολογία LED, OLED, ή QLED, και σε ανάλυση έως και 4K, ικανοποιώντας όλα τα γούστα. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις και μία πιο… smart τηλεόραση με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, όπου μέσω συνδρομητικών ή μη υπηρεσιών, όπως το Youtube και το Netflix, θα απολαμβάνεις αγαπημένες σειρές και θα ακούς την αγαπημένη σου μουσική.

Και επειδή το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα έχει ήδη ξεκινήσει, μην το αναβάλεις άλλο! Μπορείς να επιλέξεις από τα Public τηλεοράσεις άνω των 1000€ δίνοντας αξία στα χρήματά σου καθώς σου προσφέρουν δώρο 5 χρόνια εγγύηση.

Τα Public είναι πάντα δίπλα στις δικές σου ανάγκες, γι΄ αυτό δημιούργησαν έναν ειδικό οδηγό αγοράς στο public.gr, το Public TV Guide. Όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις για τις τηλεοράσεις, θα τα βρεις εκεί! Τεχνολογίες, μοντέλα, χαρακτηριστικά, συμβουλές, αλλά και τον δικό σου ‘οδηγό’ για να επιλέξεις τη σωστή τηλεόραση που ταιριάζει ειδικά σε σένα! Και μην ξεχνάς! Στα Public θα βρεις τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών για να ζήσεις στο maximum την εμπειρία της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Είτε είσαι λάτρης του ποδοσφαίρου, είτε φανατικός gamer, είτε σινεφίλ, είτε είσαι λίγο από όλα, στα Public μπορείς να βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Παίξε μπάλα στα Public και στο public.gr με τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων!

Ανυπομονείς να απολαύσεις ποδοσφαιρικό υπερθέαμα; Για τις κορυφαίες τηλεοράσεις, έλα στα Public!

Facebook Comments