Η Δέσποινα Βανδή έκανε την αρχή στην τηλεόραση και φαίνεται ότι θα έχει και συνένχεια στο τιμόνι τς εκπομπής που καλείται να αναλάβει. Η έκπληξη συνεχίζει, αφού η εκπομπή δεν θα είναι αναμενόμενη στο περιεχόμενο. Η τραγουδίστρια δεν θα ασχοληθεί με lifestyle, καλλιτεχνικά και οτιδήποτε θυμίζει την καριέρα της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town αποκάλυψε το κόνσεπτ, τις συζητήσεις και αποκάλυψε το κανάλι που θα συνεργαστεί αν ευοδώσουν οι συζητήσεις της.

Διαβάστε τι είπε:

Έχεις σκεφτεί κάτι για την τηλεόραση και το έχεις προτείνει σε κάποιο κανάλι;

Ναι, το ταξίδι είναι η αφορμή για να γνωρίσουμε πράγματα. Τόσα χρόνια στις διακοπές μου άρεσε να ανακαλύπτω τόπους. Θυμάμαι παλιά στη Μήλο, όταν έκανα το video clip, όλοι με ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το μέρος. Δεν ήξεραν τη Μήλο. Μέσα από τις εικόνες που δείξαμε με τον Κώστα Καπετανίδη, άρχισαν να μιλούν γι’ αυτή. Κάπως έτσι θα είναι η εκπομπή. Και θέλω την επαφή με τους ανθρώπους του κάθε τόπου, δηλαδή οι πρωταγωνιστές θα είναι ο τόπος και οι άνθρωποι. Εγώ απλώς θα είμαι εκεί και θα συμμετέχω στην ιστορία τους. Θες να το πεις απλοϊκά ταξιδιωτική; Δεν είναι ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Είναι η Ελλάδα μέσα από τα δικά μου μάτια.

Συζητάς και για την παρουσίαση του X Factor;

“Ναι, δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμα. Είμαστε σε συζητήσεις με το Epsilon, θα δούμε.” όπως είπε στο περιοδικό Down Town! 

Facebook Comments