Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ πάντα ήξεραν ότι το πρόγραμμα του κόμματος ήταν μία συρραφή από αντιμνημονιακές ηλιθιότητες πασπαλισμένο με λίγο πατριωτισμό για να δικαιολογεί και την συγκρότησή του από ετερόκλητα στοιχεία, πχ ο δεξιός Δημήτρης Καμμένος με τον εαμογενή Ζουράρι, προκειμένου να ψαρέψει ψήφους ψεκασμένων και έτσι το κόμμα να γίνει συνεταίρος στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλαδή οι ΑΝΕΛ είναι ένα ευκαιριακό κόμμα το οποίο έκανε ο αδίστακτος τυχοδιώκτης Πάνος Καμμένος που εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες και σ΄αυτό ταίριαξε απόλυτα με τον πολιτικό απατεώνα Τσίπρα που χρησιμοποίησε το αντιμνημονιακό αφήγημα για να ανέβει στην Εξουσία.

Ο τυχοδιωκτισμός είναι η μόνη συγκολλητική ουσία Τσίπρα -Καμμένου.

Τώρα μετά την έξοδο από τα μνημόνια και με δεδομένη την δημοσκοπική κατάρρευση των ΑΝΕΛ οι βουλευτές του ξέρουν ότι δεν μπορεί να περπατήσει το κόμμα αφού ακόμα και οι ψεκασμένοι κατάλαβαν ότι το αφήγημά του ήταν μία απάτη. Το ίδιο συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτός είναι κυβέρνηση και στηρίζει την ύπαρξή του στους ψήφους των εκατοντάδων χιλιάδων κρατικοδίαιτων.

Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ επίσης ξέρουν ότι ο τυχοδιώκτης αρχηγός Πάνος τούς έχει πουλήσει για μία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή το κόμμα δεν έχει απήχηση αφού είναι μία απάτη φροντίζουν από τώρα ώστε την επόμενη των εκλογών να είναι κάπου τακτοποιημένοι και έτσι ανεξαρτοποιούνται.

Σιγά να μην δοθούν λεφτά και μην αμαυρώσει κανένας την πολιτική του καριέρα λαδώνοντας βουλευτές των ΑΝΕΛ, ειδικά όταν φαίνεται με γυμνό μάτι ότι το κόμμα καταρρέει από μόνο του.

Τα σενάρια Τζανακόπουλου περί επιχειρηματικών συμφερόντων και δάκτυλου Κυριάκου πίσω από τις ανεξαρτοποιήσεις των βουλευτών των ΑΝΕΛ είναι αριστερές δικαιολογίες, αφού ξέρουν πολύ καλά ότι το πολιτικό απόστημα λέγεται Πάνος Καμμένος.

Γιατί χαμογελάει ο πολιτικός απατεώνας από το Λονδίνο;

Γιατί τώρα άρχισε αυτός το λάδωμα των υπολοίπων βουλευτών των ΑΝΕΛ προκειμένου να τους κρατήσει στην κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές.
Έτσι δεν είναι too hard to die που με τις μόνιμες γκάφες σου μπέρδεψες τον Μπρους Γουίλις με τον Τζέημς Μπόντ;
Και κάτι ακόμα ημιμαθή καραγκιόζη. Στα έργα αυτά οι ήρωες πολεμούν την μαφία, δεν την εκπροσωπούν.

 

 

Facebook Comments