Σύντομα οι οπαδοί του “Star Wars”, αλλά και κάποιοι αδιάφοροι τουρίστες, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα κέρινα ομοιώματα των πιο δημοφιλών χαρακτήρων της ταινίας στο Μουσείο της Madame Tussauds του Λονδίνου.

Το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων ανακοίνωσε, ότι τον Μάιο πρόκειται να ανοίξει η, πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, διαδραστική έκθεση με θέμα την πολυαγαπημένη ταινία “Star Wars”.

Στην διώροφη έκθεση θα υπάρχουν αντίγραφα 16 χαρακτήρων από την αρχική και prequel τριλογία, συμπεριλαμβανομένων των Luke Skywalker, Darth Vader και του Yoda.

Λόγω της συνεργασίας με τη Lucasfilm και τη Disney, οι γλύπτες του μουσείου Madame Tussauds θα είναι σε θέση να έχουν τις αυθεντικές ενδυμασίες και τα σχέδια των πραγματικών κουστουμιών.

Τα γλυπτά τα έχουν αναλάβει 20 γλύπτες και θα χρειαστούν τέσσερις μήνες για να τα ολοκληρώσουν.

«Οι επισκέπτες δε θα έρθουν απλά κοντά στους ήρωες των ταινιών αλλά θα μπορέσουν να συμπρωταγωνιστήσουν στο πλευρό τους και να φωτογραφηθούν σε αγαπημένες στιγμές της ταινίας». Όλα αυτά θα γίνουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Μουσείου, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Madame Tussauds του Λονδίνου.

Στις 11 ομάδες θα περιλαμβάνεται ο θάλαμος διακυβέρνησης από το Falcon της Χιλιετίας, η αίθουσα με το θρόνο του Jabba the Hutt (η πριγκίπισσα Leia με μπικίνι και ο απανθρακωμένος Han Solo) και από το επεισόδιο V η σκηνή στην οποία ο Darth Vader αποκαλύπτει ότι είναι ο αληθινός πατέρας του Luke Skywalker.

Facebook Comments