Το Βέλγιο απέκλεισε την Βραζιλία από το Μουντιάλ κερδίζοντας την με 2-1 και πλέον θα αντιμετωπίσει την Γαλλία στα ημιτελικά.

Στο 13′ ο Φερναντίνιο άθελά του, με το… μπράτσο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άλισον για το 0-1 (13’). Στο 31′ ο Λουκάκου κέρδισε μέτρα, απέφυγε δύο αντιπάλους και στο ανοιχτό γήπεδο πάσαρε στον Ντε Μπρόινε. Εκείνος όπλισε από τα 25 μέτρα και με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα σε σημείο που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Άλισον για το 0-2!

Ο Κοουτίνιο έσκαψε υπέροχα, ο νεοεισελθών Ρενάτο Αουγκούστο τρύπωσε στην περιοχή και με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-2 (75’), βάζοντας ξανά φωτιά στο παιχνίδι.  Ο Ρενάτο Αουγκούστο στο 80′ έκανε  το πλασέ από το ύψος της περιοχής, χωρίς κανέναν αμυντικό μπροστά του πέρασε ελάχιστα άουτ (80’) ίσως στην πιο κλασική ευκαιρία του ματς!

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο, Παουλίνιο (72’ Ρενάτο Αουγκούστο), Φερναντίνιο, Φελίπε Κοουτίνιο, Γουίλιαν (46’ Φιρμίνο), Νεϊμάρ, Γκαμπριέλ Ζεσούς (57’ Ντόουκλας Κόστα).

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Μενιέ, Αλντερβέιρελντ, Κομπανί, Βερτόνχεν, Σαντλί (82’ Βερμάελεν), Βίτσελ, Φελαϊνί, Ντε Μπρόινε, Αζάρ, Λουκάκου (86’ Τίλεμανς).

 

Facebook Comments