«Όχι» Λαφαζάνη στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ, παρά τη λίστα
«Όχι» Λαφαζάνη στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ, παρά τη λίστα

«Όχι» Λαφαζάνη στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ, παρά τη λίστα
Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ή του διαχειριστή δικτύου ΑΔΜΗΕ, τονίζει σε δήλωσή του στο «Έθνος» ο υπουργός Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο πρώτο μήνυμα διαφοροποίησης κυβερνητικού στελέχους από τη λίστα μεταρρυθμίσεων που ενέκρινε το Eurogroup.
Με τη λίστα που εστάλη στους θεσμούς και τους εταίρους, η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται πως δεν πρόκειται να ακυρώσει διαγωνισμούς αποκρατικοποιήσεων που είτε έχουν ολοκληρωθεί είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του ΑΔΜΗΕ.
Ωστόσο, ο κ. Λαφαζάνης αποσαφηνίζει πως ο εν εξελίξει διαγωνισμός για τον ΑΔΜΗΕ δεν πρόκειται να προχωρήσει, καθώς οι ενδιαφερόμενες εταιρείες δεν έχουν υποβάλει ακόμα δεσμευτικές προσφορές.
«Το ίδιο ισχύει και με τη ΔΕΗ», προσέθεσε.
Facebook Comments