Εφόλης της ύλης σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στους κ.κ. Τσίπρα – Καμμένο χαρακτηρίζοντας τους «δίδυμο της ντροπής» εξαπέλυσε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον «Κλεισθένη».

Με αφορμή τις εξελίξεις στο ΝΑΤΟ και την πρόσκληση των Σκοπίων, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τους συγκυβερνήτες κ. Τσίπρα και Καμμένο ότι παραδίδουν στα Σκόπια το ΝΑΤΟΪΚΟ διαβατήριο και αυτό, αφού ήδη έχουν παραδώσει τη μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα. «Εμείς πήραμε erga omnes τη Μακεδονική ταυτότητα είπε ο Ζάεφ» υπενθύμισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε αναφερόμενος στην κυβέρνηση «εσείς είστε erga omnes επικίνδυνοι για τα συμφέροντα της χωράς».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπονόησε δε, ότι οι όποιες διαφωνίες μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων στο σκοπιανό ζήτημα είναι προσυννενοημένες υποστηρίζοντας ότι «Τσίπρας και Καμμένος παριστάνουν ότι τάχα ότι διαφωνούν, την ίδια στιγμή που δένονται ακόμη πιο σφιχτά στις καρέκλες τους. Στις Βρυξέλλες οι ΑΝΕΛ συναινούν στην πράξη που καταγγέλλουν. Ο κ. Καμμένος στρογγυλοκάθεται δίπλα στον κ. Τσίπρα την ώρα που τα Σκόπια παίρνουν διαβατήριο στο ΝΑΤΟ. Θλιβερό θέαμα και των δύο. Ο κ. Τσίπρα και ο κ. Καμμένος σε δρόμο συναντώνται, στο δρόμο του ψέματος και της δημαγωγίας. Της προσωπικής διάσωσης καθώς στριμώχνονται στην έξοδο κινδύνου», κατέληξε.


 

Facebook Comments