Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η κυβέρνηση, που προσεγγίζει την δρώσα πολιτική πραγματικότητα μόνον με προπαγανδιστικά τεχνάσματα και πολιτικάντικα κόλπα. Είναι χαρακτηριστικό ότι προσπαθεί να αναβάλλει την μείωση των συντάξεων, που δυστυχώς θα γίνει οπωσδήποτε, για μερικούς μήνες για να παραμείνει μερικούς μήνες περισσότερο στην εξουσία. Γι’ αυτό προωθεί και την παράλληλη προσφυγή σε 4πλη κάλπη τον Μάϊο 2019, όπως προέκυψε μετά τα κόλπα με τον Κλεισθένη. Οι ευρωεκλογές, οι περιφερειακές, οι δημοτικές εκλογές, θα πραγματοποιηθούν οπωσδήποτε στις 26 Μαϊου, κι είναι λίαν πιθανό ενδεχόμενο να πετύχουν και τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών την ίδια ώρα. Μπας και στις 4 κάλπες που θα στηθούν θα μπερδέψουν τους ψηφοφόρους, που δεν θα ξέρουν τι θα ψηφίζουν. Κι όλα αυτά για να μην χάσουν μερικές ψήφους ακόμα, εις βάρος ενός λαού, που τον θεωρούν κορόϊδο και δεν τον σέβονται.

Αυτό που γίνεται αποτελεί μια πρωτοφανή, και σαφώς αήθη, πρακτική, που σκοπό έχει όχι το συμφέρον της πατρίδας και της δημοκρατίας, που δυστυχώς αποδυναμώνεται, αλλά το εκλογικό συμφέρον αποκλειστικά και μόνον των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι κυβερνώντες συμπεριφέρονται ωσάν να μην τους ενδιαφέρει η επόμενη μέρα για την χώρα, έχοντας προεξοφλήσει την εκλογική τους ήττα, που προσπαθούν απλώς και μόνον να περιορίσουν. Κι ύστερα γαία πυρί μιχθείτω. Είναι αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους καμμένη γη, γνωρίζοντας ότι η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυρ. Μητσοτάκη θα αντιμετωπίσει εξαιρετικά δυσχερείς καταστάσεις, αποσκοπώντας αποκλειστικά και μόνον στην γρήγορη αποδυνάμωση της.

Αυτό όμως αποτελεί ακραία ανευθυνότητα. Η Ελλάδα δεν μπορεί να υφίσταται τις συνέπειες των πολιτικάντικων τυχοδιωκτισμών πολιτικών και κομμάτων. Όσο κι αν κάποιοι αρνούνται να το καταλάβουν, οι πολιτικοί, τα κόμματα, τα δημόσια πρόσωπα, υπάρχουν για να υπηρετούν το εθνικό συμφέρον, την πατρίδα και την κοινωνία μας. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ωσάν η Ελλάδα και το μέλλον τους να μην τους αφορά, παρά μόνον η εξουσία κι η καρέκλα τους, κι όσα προνόμια απορρέουν από αυτή. Είναι εξαιρετικά θλιβερό. Στα 32 χρόνια, που είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, τόσο μεγάλη ανευθυνότητα, δεν έχω ξαναδεί.

Facebook Comments