35 χρόνια διαφθοράς, ρουσφετιού, κομματικών στρατών, συντεχνιών,συνδικαλιστών, μιζών, προμηθειών οδήγησαν την Ελλάδα σε υπέρμετρο δανεισμό και τεράστιας διόγκωσης του χρέους.

Η Ελληνική κοινωνία διεφθάρει, έμαθε την ΄΄ΑΡΠΑΧΤΉ΄΄, το εύκολο & γρήγορο χρήμα,
Τα ΜΜΕ συντεταγμένα σε αυτό το παιχνίδι (πλήν μερικών φωτεινών εξαιρέσεων, συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι και κατηύθηναν το λαό σε ένα ‘’life-style ‘’ υπερβολής, σπατάλης, ασυδοσίας, πλεονεξίας και συνδιαλλαγής..

Κανένας  έλεγχος, κανένα ‘’πόθεν έσχες’’ καμμιά τιμωρία για τους παράνομους, συντάξεις στα 45, εφάπαξ των 150.000 ευρώ, φακελάκια παντού. Ο υγιής ιδιωτικός τομέας μόνο παρέμενε εξαίρεση στο παιχνίδι της διαπλοκής.

Φτάσαμε στο 2009 όπου λόγω μνημονίου και θεσμών υποχρεωθήκαμε να μπούμε σε ένα καλούπι νοικοκυρέματος και εφαρμογής απαραίτητων μεταρρυθμίσεων – που ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ !!!-.

Όλες οι κυβερνήσεις όμως απο το 2010 μεχρι το ΓΕΝΑΡΗ του ΄15, ψηφιζαν και υπέγραφαν μεταρρυθμίσεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ.
Μπηκαν υφεσιακά μέτρα που οδήγησαν σε μείωση του ΑΕΠ κατά 45% (30 επισημα + 15% μαυρο χρήμα).
Μείωση εισοδημάτων κατα 50% και πάνω απο 2.000.000 ανέργους στον ιδιωτικό τομέα χωρίς να τολμούν να πειράξουν την κομματική πελατεία του ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο λαός παραπλανήθηκεγια άλλη μια φορά  από τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑ που έταζε ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ κλπ.
Οι νεο- κομμουνιστές  της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για 5 μήνες κορόιδευαν την Ελλάδα και την Ευρώπη και στοχευμένα οδηγησαν σήμερα την χώρα μας εκτός ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΡΑΜΑΤΙΖΌΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ & ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

Η σκληρή πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ & ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ που έδειξαν κατα τις διαπραγματεύσεις οδήγησαν στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ της Ελλάδας , ΔΙΟΓΚΩΣΗ των ελλειμμάτων ώστε να ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ 8-10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!! και στο να θεωρείται η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ παντελώς ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ !!!. απο τους εταίρους.

Θα περίμενει κανείς να έχει ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ να βγεί και να πεί στον Ελληνικό λαό ότι ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ.

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.

Ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και να δημιουργηθεί μια ομαδα ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ απο ΣΟΒΑΡΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ που θα βάλουν ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και να ζητήσουν ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τους ΘΕΣΜΟΥΣ.

Η κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ αν δεν θέλει να συμμετέχει σε μιά κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ πρέπει να παραιτηθεί και να μην ξαναασχοληθεί με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Οσον αφορά το δημοψήφισμα πέρα από ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, δεν λύνει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΏΡΑ.
Αν υπήρχε ΠΟΛΙΤιΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ έπρεπε να έχει γίνει πρίν 3 μήνες.

Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αυτήν την στιγμή είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ για να σωθεί η χώρα.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του και ας σώσει τουλάχιστον την υστεροφημία του…
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
 

Facebook Comments