Ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι περιοχές των βορείων προαστίων από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε το Λεκανοπέδιο και δη τα βόρεια προάστια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί μέχρι αυτή περίπου 120 κλήσεις για απάντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε πολίτες και οδηγούς οχημάτων σε Βριλήσσια, Μελίσσια, πεντέλη και κυρίως Κηφισιά.

Διακόπηκε, πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμους στην Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία, λόγω της νεροποντής.

Ειδικότερα, έκλεισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ “Βασιλόπουλος”, στη Νέα Ερυθραία.

Έκκληση στους πολίτες να μην κυκλοφορούν πεζή στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και την Κονίτσης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης απηύθυνε μέσω στου ΣΚΑΙ ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος.

«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..» είπε.

 

 

Facebook Comments