“Είναι μια συζήτηση μιας επικοινωνιακής πολιτικής που θέλει να εκμεταλλευτεί τον πόνο των συνανθρώπων μας και να του δώσει πολιτική χροιά. Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά ότι ο Πρωθυπουργός ήταν στη Βοσνία, ότι όλη την ώρα και εκείνη την ώρα γινόταν μια απίστευτη μάχη και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς αλλά κυρίως για να σωθούν ζωές, για τον απεγκλωβισμό συμπολιτών μας με κάθε μέσο. Υπήρχε μία πολύ έντονη δράση ακόμα και από υπουργεία που δεν έχουν σχέση. Γιατί εδώ δεν θα αποπροσανατολίζουμε το τι έγινε, πως έγινε και τι θα γίνει με διάφορα ερωτήματα που επικοινωνιακά βάζουν στελέχη της αντιπολίτευσης μέσω συγκεκριμένων κύκλων” δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον Realfm 97,8.

“Υπήρχε μία πληροφόρηση εξ όσων γνωρίζω, μετά την ενημέρωση που έγινε, όταν έφυγαν οι κάμερες για την πιθανότητα δύο αν θυμάμαι καλά ή ενός συμπολιτών, που ήταν ανεπιβεβαίωτες. Ήταν ανεπιβεβαίωτη. Όταν είχαμε πληροφόρηση βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μία ώρα μετά και μίλησε για πάνω από 20 νεκρούς. Είχαμε ανεπιβεβαίωτη ενημέρωση για δύο νεκρούς, εκείνη την ώρα οι προτεραιότητές μας ήταν τελείως διαφορετικές. Που θα αποσκοπούσε να κρύβαμε αν ξέραμε ότι είχαμε εκείνη τη στιγμή νεκρούς; Θα πέρναμε τους νεκρούς και θα φεύγαμε; Αυτά που γίνονται και αυτά που ακούγονται είναι τρελά πράγματα” ανέφερε.

“Πολλοί από εμάς δεν κοιμούνται τα βράδια για να μπορέσουν να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που έχει ο καθένας, δεν μπορούμε να ακούμε ερωτήσεις, οι οποίες είναι απαράδεκτες” συμπλήρωσε.

Facebook Comments