Ο θρύλος της ροκ,  ψυχή και front-man των σπουδαίων «The Animals» και αργότερα των «War», ο αειθαλής Έρικ Μπάρτον, ένας από τους «100 σημαντικότερους τραγουδιστές όλων των εποχών» σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, με περισσότερα από 50 χρόνια καριέρας στη μουσική, επιστρέφει στην Αθήνα, για 3 μοναδικές συναυλίες.

Μέλος του «Rock and Roll Hall of Fame» από το 1994, ο Μπάρτον μαζί με την μπάντα του θα εμφανιστεί στις 9, 10 και 11 Μαΐου, στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του σόλο άλμπουμ του «Till Your River Runs Dry», τίτλος που δηλώνει ευθέως το έντονο ενδιαφέρον και την ευαισθησία του  για το περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά και την ανάγκη του να μιλήσει σε πιο προσωπικό τόνο για ό,τι τον απασχολεί σε σχέση με τη θρησκεία και την πολιτική, ο θρυλικός ερμηνευτής θα ξαναβρεθεί κοντά στο ελληνικό κοινό.

Η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ συνέπεσε με την επέτειο των 50 χρόνων από τη δημιουργία των Animals, του super-group που ταυτίστηκε με την British Invasion στη ροκ σκηνή των ’60s, και έτσι δεν θα υπήρχε καλύτερη αφορμή για μια περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Αμερικής και της Ευρώπης, στο πλαίσιο της οποίας επισκέπτεται και την Αθήνα.

Πληροφορίες

Εισιτήρια διατίθενται ήδη, στις εξής τιμές: 10 ευρώ (άνεργοι) – 15 ευρώ (φοιτητικό) – 20 & 25 ευρώ (σε τραπέζι). Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 210 9213310.

Facebook Comments